O gramada de ani a fost vedeta stirilor de sport de la ProTV! Raluca Arvat s-a retras insa de la pupitrul acestora in urma cu trei ani, dupa o ultima perioada in care a fost una dintre cele mai indragite vedete ale postului din Pache Protopopescu. Ce face acum si cum arata prima femeie de la o televiziune care a prezentat stiri de sport?

Raluca lucreaza la televiziunea nationala, are un look nou si poarta ochelari de vedere!

Raluca Arvat a reusit sa-si impuna semnatura proprie inclusiv in privinta stilului vestimentar, stirista fiind usor de recunoscut in peisajul media de atunci datorita tunsorilor sale nonconformiste. Stylingul ei asimetric si coafurile cu tepi erau inconfundabile, la fel si zambetul brunetei. Imaginea Ralucai Arvat era asociata de multa vreme cu stirile din sport cand a decis sa paraseasca trustul din Pache Protopopescu, pentru a se muta la TVR2. Acolo a ales sa prezinte subiecte generaliste, in cadrul principalului jurnal de stiri. Vedeta a surprins atunci, insa si-a explicat alegerea ulterior, intr-un interviu pentru adevarul.ro, in care povestea ca viata ei s-a schimbat cu totul, scrie viva.ro.

„M-am intors la prima mea dragoste”

„Simteam nevoia sa fac o schimbare si in plan profesional, mai ales ca viata mea s-a schimbat cu totul de cand s-a nascut copilul meu (n.r.- Raluca Arvat are un baietel, Tudor, in varsta de aproape patru ani) si m-am bucurat cand a venit aceasta propunere de la TVR. (n.r. – de a prezenta Telejurnalul, de la TVR 2. S-a intamplat pur si simplu, asa cum se intampla in viata, in general. Am fost doi ani in concediul de maternitate si ma intrebau colegii ce vreau sa fac cand o sa ma intorc. Eu am fost deschisa oricaror propuneri si posibilitati. Eu am prezentat stiri generaliste la o televiziune locala din Brasov, inainte sa ajung la pupitrul stirilor sportive de la PRO TV, asa ca mi-au ramas in suflet stirile generaliste. Mi-era dor. M-am intors la prima mea dragoste, ca sa zic asa”, spunea Raluca Arvat.

Raluca (43 de ani) si-a schimbat si look-ul complet, devenind aproape de nerecunoscut… Stirista bruneta poarta acum ochelari de vedere, pare sa se mai fi implinit putin, parul ei negru a devenit saten-roscat si este coafat cu bucle.

Si tinuta stiristei s-a schimbat! Raluca afiseaza acum outfituri complet diferite fata de cele cu care ne-a obisnuit, pe vremea cand era la PRO TV. Zambetul insa i-a ramas neschimbat!

coral