Facultatea de Business din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în colaborare cu Universitatea de Științe Aplicate din Amsterdam, organizează cea de-a VI-a ediție a proiectului internațional „Autumn School”. 

În cadrul evenimentului care va avea loc vineri, 8 noiembrie 2019, 29 de studenți proveniți din 12 culturi diferite vor lucra împreună în vederea redactării și lansării în doar cinci zile a revistei „Emerging Cluj”.

La această ediție se va pune accentul pe cooperarea dintre companii și universități, dar și pe schimbul de cunoștințe și resurse umane care se realizează între cele două.

,,Putem fi mândri că an de an, studenții noștri produc o revistă de înaltă ținută în doar câteva zile. Dorim să mulțumim partenerilor de la Amsterdam University of Applied Science și în special coordonatorului proiectului Sander Schroevers pentru că an de an sprijină acest proiect la Cluj-Napoca.

Proiectele care presupun o abordare practică, muncă în echipă și situații limită dezvoltă capacitatea de muncă și adaptabilitatea studenților.

Ele sunt fundamentul Facultății de Business, o facultate practică, dinamică și orientată către mediul de business și cel internațional", declară conf. dr. Ioan-Alin Nistor, decan al Facultății de Business.

Totodată, Fatimah Ketwaru, originară din Surinam, participantă la proiect a afirmat că: ,,Participarea în proiectul “Autumn School” este o experiență foarte specială pentru mine pentru că mi-a oferit posibilitatea de a vedea minunata Românie, cultura și oamenii ei. Cea mai importantă parte pentru mine a reprezentat-o munca în echipă, alături de persoane de 12 naționalități diferite.

Redactarea revistei și lansarea acesteia în doar 5 zile este cu siguranță o experiență inedită cu care nu ne întâlnim în viața cotidiană, ceea ce face acest proces unul util. Sunt mândră și fericită că fac parte din acest proiect care îmi aduce o multitudine de satisfacții pe plan profesional și personal. Cu siguranță o să plec de aici cu un bagaj plin de amintiri plăcute.’’

Evenimentul de lansare va avea loc vineri, 8 noiembrie 2019, de la ora 12.30, la ClujHub (str. Ferdinand nr. 22-26, etajul 3, clădirea Central).

 

coral