News Flash:

Cea mai mare GRESEALA pe care o faci atunci cand prepari SALATA DE VINETE

23 August 2017
2353 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
vinete
Greseala frecventa pe care o fac toti oamenii cand prepara aceasta salata este ca o amesteca cu ulei de masline. Acesta NU este recomandat pentru ca poate da un gust amar.
Ingrediente
sare
1 lingurita menta uscata
zeama de la o lamaie
1 catel usturoi
1 lingura maioneza
200 ml iaurt grecesc
2 vinete mari
2 linguri ulei de floarea-soarelui
 
PREPARARE
Te-ai gandit vreodata sa combini salata de vinete cu iaurt pentru a o face mai usoara? Incearca aceasta reteta!
1. Coaceti vinetele, le puneti intr-un castron, le presarati cu sare, apoi le lasati cu un capac sa se abureasca pentru a se desface usor. Dupa ce le-ati curatat, le stropiti cu zeama de lamaie si le lasati in frigider peste noapte, intr-o sita de plastic.
2. A doua zi, tocati vinetele marunt, adaugati maioneza si usturoiul tocat foarte marunt, turnati usor uleiul, frecand continuu, apoi adaugati iaurtul treptat. Asezonati cu sare, piper si, eventual, zeama de lamaie. Adaugati o lingurita de menta uscata, pentru a le le transforma intr-o mancare mai usoara si mai fresh.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ingrediente preparare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0897 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020637 (s)