Gigi Becali, patronul FCSB, si-a actualizat fotografia de profil pe WhatsApp: el alaturi de sotia Luminita si de doua dintre cele 3 fete pe care le are, Teodora si Alexandra.

Gigi Becali lucreaza la fotbal cu barbatii, iar acasa are o familie formata din sotie si 3 fete. De curand, Gigi si-a schimbat fotografia de status la aplicatia de WhatsApp, unde avea o poza cu o icoana. Acum, patronul de la FCSB are o fotografie alaturi de sotia Luminita si de fetele cele mari: Teodora, 23 de ani, si Alexandra, 22 de ani.

Aparitiile in public ale lui Becali alaturi de cei din familia sa au fost extrem de rare. La inceputul anilor 2000, Becali a acceptat ca o echipa ProSport sa-i treaca pragul casei pentru a realiza fotografii, dar si un reportaj despre cei din casa. Fetele erau mici, nici macar nu implinisera 10 ani, iar cea mai mica dintre ele, Cristina, abia invatase sa mearga in picioare.

Anii au trecut, iar acum sunt tot mai dese aparitiile publice si chiar mondene ale fetelor lui Gigi, care au tinut de multe ori pagina 1 sau deschiderea de site pentru tabloide.

 "De majorat, fata mea, Cristina, mi-a cerut sa mearga undeva sa se distreze. Eu nu m-am dus. S-au dus sotia si fetele mele. Le-am zis «Distrati-va si cheltuiti cat vreti!». Pe mine ma intereseaza doar biserica. Vreau sa imi aranjez fetele, nepotii, le las averea mea si o sa plec in munti, ma calugaresc. O sa veniti sa-mi luati interviuri prin codrii in care ma voi afla"

coral