Stilistul Alin Galatescu a rememorat unul dintre cele mai dureroase momente de la inmormantarea creatorului de moda Razvan Ciobanu,, cu care a avut o relatia apropiata.

Alin Galatescu s-a numarat printre vedetele care au mers sa-l conduca pe ultimul drum pe designerul Razvan Ciobanu. Pe contul sau de socializare, stilistul a publicat doua imagini de la mormantul lui Razvan Ciobanu, facute chiar in ziua in care acesta a fost inmormantat.

„Cele mai intunecate imagini, in momente de atat de mare tristete, ever.
Ultimul cortegiu… alaturi de vechii si specialii mei prieteni Oana Roman si Catalin Botezatu… Ultimul pumn de tarana – la propriu si atat de tragic, intr-un spatiu de ciment si praf, in jurul criptei… cu sunetul trist al izbirii de lemn… coborat atat de adanc si de departe – dar ramas atat de profund gravat in sufletul si memoria noastra. Ramas bun, RAZVAN CIOBANU. RIP! :(„, a scris Alin Galatescu in mediul online.

Invitat la „OK! TV ONLINE” alaturi de Adina Buzatu, stilistul Alin Galatescu a facut declaratii despre Razvan Ciobanu, afirmand ca acesta a fost dintotdeauna o persoana care si-a asumat tot ceea ce a facut.

 „A venit la voi sa va vanda drog? Nu. Atunci, stop, povestea s-a terminat! Razvan, spre deosebire de altii, era asumat. El spunea ca, daca ii e bine, merge la emisiuni si le spune, dar merge si daca ii e rau. El era un vizionar, un cautator, era creativ. Era fara frica in sensul creativ. Si intotdeauna asumat. Uneori sunt si chestii ciudate. Ca niciun dependent nu s-ar fi dopat cu cinci substante diferite. Daca esti pasionat de ceva, nu te bagi pe cinci simultan. Sunt foarte multe dileme. Dar drama a fost a lui. Sa se inchida controversele si sa se astepte un rezultat oficial al anchetei”, a spus Alin Galatescu.

Adina Buzatu a completat:

„Ce sens isi are ura? Ce sens isi are rautatea? A spus ca e gay de la inceput, si-a asumat. A luat niste substante, a spus ca are o problema, si-a asumat. Era un suflet chinuit, era ca o boala. Razvan a fost un om minunat. Am devenit foarte buni prieteni. El era un om foarte cald si profund si asuma tot”.

coral