News Flash:

Cele mai bune scoli, premiate de catre Consiliul Judetean. Vezi care sunt cele mai performante licee din Cluj

7 Octombrie 2016
827 Vizualizari | 0 Comentarii
Liceul Gherghe Sincai

Consiliul Judetean Cluj, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, a premiat cu ocazia Zilei Mondiale a Educatiei, cadrele didactice care au indrumat cei mai performanti elevi clujeni, precum si cele mai bune unitati de invatamant preuniversitar din judet, in cadrul unei ceremonii festive desfasurate in Sala Auditorium Maximum a Universitatii ,,Babes Bolyai" din Cluj-Napoca.

In prezenta elevilor care au venit sa isi sustina mentorii si sa le arate recunostinta si respectul pe care il au fata de acestia, a parintilor, precum si a oficialitatilor din mediul educational si administrativ clujean care au raspuns afirmativ invitatiei de a fi prezenti la acest eveniment de importanta majora pentru invatamantul clujean, au fost oferite recompense banesti si distinctii de excelenta unui numar de 176 de profesori si sapte unitati de invatamant.

Cele sapte unitati scolare care au obtinut premii cu acest prilej au fost Colegiul National ,,Emil Racovita" Cluj-Napoca (5000 de lei), Liceul Teoretic ,,Avram Iancu"  Cluj-Napoca (4000 de lei), Liceul Teoretic ,,Gheorghe Sincai" Cluj-Napoca, Liceul Teoretic ,,Nicolae Balcescu" Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu" Campia Turzii, Scoala Gimnaziala ,,Mihai Voda" Mihai Viteazu, comuna Mihai Viteazu, Scoala Gimnaziala Speciala Transilvania Baciu, comuna Baciu - fiecare primind cate 3000 de lei.

De recunoastere au beneficiat in acest context si alte doua unitati de invatamant special aflate sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, respectiv Liceul Tehnologic Special pentru Deficienti de Auz Cluj-Napoca si Liceul Special pentru Deficienti de Vedere, acestora fiindu-le acordate Diplome de Excelenta „in semn de recunostinta pentru munca, daruirea si profesionalismul cadrelor didactice si a personalului auxiliar, reflectata in rezultatele obtinute de elevii acestor unitatii".

Recompensele financiare acordate au fost posibile gratie deciziei forului administrativ judetean de a aloca din bugetul propriu suma de 111.150 de lei pentru premierea celor mai performanti profesori clujeni si a unitatilor de invatamant din judet. Consiliul Judetean Cluj isi propune ca in acest fel sa incurajeze si sa promoveze excelenta in educatie, ca o incununare a perseverentei si a stradaniei elevilor si profesorilor de a promova judetul Cluj prin intermediul reusitelor scolare.

,,Credem cu toata convingerea ca sustinerea financiara a performantei scolare este una dintre cele mai bune alegeri, constienti  fiind de munca depusa de elevi si de cadrele didactice care ii pregatesc, pentru a promova judetul nostru prin intermediul performantelor scolare. Doresc sa ii felicit atat pe profesori, cat si pe elevii premiati anul acesta in cadrul ,,Galei Excelentei Clujene 2016" si sa le multumesc pentru contributia semnificativa pe care o aduc an de an la cresterea prestigiului invatamantului clujean", a declarat Alin Tise,  Presedintele Consiliului Judetean Cluj.

Festivitatea de premiere a cadrelor didactice si a unitatilor de invatamant clujene a constituit cea de-a doua parte a ,,Galei Excelentei Clujene 2016", eveniment derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, prima etapa a premierii fiind dedicata elevilor cu rezultate deosebite obtinute la olimpiadele si concursurile scolare, desfasurate in anul educational 2015-2016. Suma totala alocata de Consiliul Judetean Cluj pentru acordarea premiilor pentru editia din acest an a galei a fost de 225.200 de lei, finantare asigurata integral din bugetul propriu al institutiei.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

premii licee gheorghe sincai
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 34 queries | Mysql time :0.044582 (s)