Vedetele au stralucit pe covorul rosu de la Globurile de Aur 2019. Tinutele alese de staruri la prima gala a cinematografiei din nou an, de la unele foarte indraznete, la altele clasice, elegante, dar obligatoriu stralucitoare, au atras toate privirile publicului si le-au adus laude si critici de-o potriva.

Lady Gaga si-a intors toate privirile pe covorul rosu atunci cand a aparut intr-o rochie Valentino Fall 2018 accesorizata cu diamante Tiffany si parul vopsit albastru prins intr-un coc simplu si foarte elegant.

Amy Adams a impresionat prin simplitatea rochiei sale albastre, fara umeri, care i-a pus in evidenta silueta tonifiata.

Halle Berry, ajunsa la 52 de ani, a ales o rochie visinie, cu un decolteu adanc, care i-a pus in evidenta sanii, si cu o taietura pe picior, din colectia Zuhair Murad Fall 2018.

Rachel Brosnahan a decis sa poarte o rochie galbena, stralucitoare, care i-a pus in evidenta talia subtire si i-a dat un aspect feeric.

Penelope Cruz a uimit intr-o rochie Ralph and Russo neagra cu o multitudine de cristale colorate aplicate pe ea, dandu-i un aspect metalizat. Pentru mai multa stralucire, celebra actrita a ales sa poarte si cercei de diamant.

Irina Shayk a fost prezenta la gala Floburilor de Aur alaturi de tatal copilului ei, celebrul Bradley Cooper. Modelul rus a ales sa poarte o tinuta care a atras toate privirile in special datorita transparentei rochiei. Dintr-un material care parea a fi realizat din aur si cu o taietura adanca pe picior, rochia i-a pus in evidenta silueta perfecta, abdomenul plat si decolteul generos.

Irina a surprins si prin tunsoarea afisata, fiind prima data cand apare la un eveniment cu parul tuns scurt, pana deasupra umerilor.

O tinuta in acelasi tom cu cea a Irinei a purtat si actrita Emily Blunt. Cu o textura argintie, tinuta acesteia a fost totusi mai cuminte si mai clasica decat cea a modelului rus.

Dakota Fanning, in varsta de 24 de ani, a ales o rochie albastru-argintie de la Armani Prive. Rochia avea cinci fundite in spate, ceea ce ii dadea un aer aparte.

Rachel Weisz, care a devenit mama in luna septembrie, a afisat o silueta perfecta intr-o rochie lunga, neagra, fara umeri, cu volane albe in partea de sus.

Pentru tinute in alb si negru au optat si Charlize Theron si Amber Heard.

Julia Roberts a ales sa poarte pantaloni negri tip creion si o trena de culoare nude pe deasupra. Tinuta i-a pus in evidenta talia de viespe si picioarele lungi.

Emma Stone a purtat si ea o tinuta nude, o rochie lunga care avea aplicate detalii arginti pe toata suprafata, dar care nu a impresionat in mod deosebit.

Nicole Kidman, in varsta de 51 de ani, a ales o rochie de culoare rosu inchis – un model personalizat realizat de Michael Kors. Rochia i-a pus in evidenta perfect silueta filiforma si toate calitatile fizice pe care le are superba australianca.

  coral