Secretul lui Raed Arafat. Cine este Raed Arafat si de ce are ”o familie ascunsa” despre care putini ii cunosc povestea. Cine este, cu adevarat, Secretarul de Stat, persoana care apare pe micile ecrane si vorbeste despre masurile medicale si de protectie si despre situatia in care se afla tara noastra, la nivel sanitar.

Raed Arafat s-a ”indepartat” de familie si origini si putini stiu ca Secretarul de Stat are ”o familie ascunsa”. Dupa ce Raed Arafat a terminat facultatea la Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca in anul, barbatul a inceput sa lucreze pe Ambulanta si atunci a avut „chemarea” din interior care l-a facut sa realizeze ca trebuie sa faca ceva pentru tara care l-a adoptat. El a venit in tara in 1981, iar in anul 1989 s-a inscris la facultate.

Palestinianul a gandit un plan pentru infiintarea primului serviciu de urgenta din tara denumit SMURD. Chiar daca multi nu au crezut in planurile lui, Raed Arafat a reusit sa ridice nivelul sistemului medical din tara. Pana in prezent, a salvat mii de vieti! Totusi, care este ”secretul” Secretarului de Stat legat de familie? El s-a dedicat exclusiv carierei, acesta fiind motivul pentru care nu a fost casatorit niciodata.

”Nu merge in Palestina decat foarte rar, nu este deloc bine vazul acolo. Na, un palestinian a creat un serviciu medical de excelenta intr-o alta tara. Putini sunt cei care stiu ca el are un frate si o sora. Cu el nu are o legatura strana, insa, de sora lui, care e medic in Dubai, e apropiat. Pe mama lui o vede rar, o data la doi, trei ani, iar tatal a decedat acum multi ani. Arafat nu s-a insurat niciodata, si-a dedicat viata acestei meserii”, a marturisit un apropiat al lui Raed Arafat in anul 2016 pentru Cancan.

coral