News Flash:

Centrul Tabula, singurul din Mures care ofera cursul acreditat de Agent curatenie cladiri si mijloace de transport

5 Aprilie 2014
1906 Vizualizari | 0 Comentarii
In strainatate este o meserie care se plateste destul de bine. In tara, profesia este din ce in ce mai cautata pe piata muncii. Vorbim despre postul de Agent curatenie cladiri si mijloace de transport. Necesitatea unui mediu curat este un factor care contribuie semnificativ in desfasurarea optima a activitatii pe care o intreprindem atat acasa, cat si la birou. Din acest motiv Centrul de Instruire Tabula din Tirgu-Mures a demarat cursul de Agent curatenie cladiri si mijloace de transport.

Acesta cuprinde mai multe module si se adreseaza in special companiilor si firmelor de profil care isi doresc calificarea angajatiilor, precum si persoanelor care si-au propus sa lucreze in acest domeniu.

“Deocamdata suntem singurii din judetul Mures care organizam acest curs. Acesta a fost acreditat prin intermediul unui proiect European (EMA-Eficienta Muncii Asistate) in cadrul caruia au fost elaborate atat caietul de lucru, cat si suportul de curs. Prin intermediul acestui curs ne-am propus sa oferim celor interesati cunostintele de baza, necesare privind curatarea incintelor, fie ele resedinte, birouri, sectoare administrative ori industriale, precum si a mijloacelor de transport. In cadrul modulelor accentul se pune pe munca in echipa, utilizarea sculelor si a utilajelor cu actionare manuala folosite in acest proces, aplicarea normelor PM si PSI, comunicarea la locul de munca, precum si intretinerea echipamentelor de lucru” a subliniat Laszlo Tunde, directorul ONG-ului muresean.

Cei care se inscriu la acest curs vor obtine o diploma acreditata, recunoscuta si in Uniunea Europeana. Participantii vor beneficia de educatie de calitate, in limba materna, vor invata asistati de traineri cu experienta profesionala si cel mai important lucru, vor pune in practica cunostintele dobandite in unitati specializate. Cursul de Agent curatenie cladiri si mijloace de transport are o durata de 3 luni. Timp de o luna cursantii vor parcurge partea teoretica, iar timp de doua luni partea practica. Atat suportul de curs, cat si de caietul de lucru se primesc gratuit. Instruirea are loc o data pe saptamana 4 ore, dupa-masa sau in weekend. Cei care doresc sa se recalifice au oportunitatea de a mai urma alte 15 cursuri acreditate de MECT si MMFES in domeniile servicii, administrativ, management si limbi straine.  Asociatia pune la dispozitia clientilor si un curs premiera pe tara, respectiv Logistician Gestiune Flux. Detalii pe www.atab.ro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

poza_TABULA
piata muncii agent curatenie curs acreditat proiect european
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 34 queries | Mysql time :0.071920 (s)