News Flash:

Centrului de recuperare si reabilitare neuropsihica din Jucu va fi modernizat saptamana viitoare, dupa o investitie de peste 3 milioane de lei

21 Decembrie 2015
603 Vizualizari | 1 Comentarii
Finalizare proiect
Consiliul Judetean Cluj anunta ca va finaliza in data de 24 decembrie 2015 proiectul MODERNIZARE SI DOTARE CENTRU DE RECUPERARE SI REABILITARE NEUROPSIHIATRICA JUCU. Contractul de finantare nerambursabila nr. 4076/24.02.2014 a fost semnat intre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, in calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007-2013 si Unitatea Administrativ-Teritoriala Judetul Cluj in calitate de beneficiar.

Obiectivul general al proiectului il constituie  cresterea calitatii vietii tinerilor cu dizabilitati neuropsihice severe, in contextul unei politici active de creștere a calitatii serviciilor sociale specializate, prin modernizarea si dotarea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Jucu.Misiunea Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Jucu este de a oferi tinerilor cu dizabilitate neuropsihica severa:


Ingrijire


Recuperare si reabilitare pentru tineri cu dizabilitati neuropsihice grave, cu probleme sociale


Reinsertie sociala si profesionala


Obiectivele specifice sunt imbunatatirea standardului de viata a tinerilor cu dizabilitati neuropsihice severe institutionalizati in Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Jucu prin reabilitarea si modernizarea spatiului aferent precum si cresterea calitatii serviciilor sociale specializate in raport cu nevoile acestor tineri prin asigurarea unor conditii optime de trai.


Activitatile principale ale proiectului au vizat executarea lucrarilor de reabilitare a centrului si utilarea acestuia cu dotari de specialitate. Pe langa dormitoare, bucatarie, grupuri sanitare au mai fost amenajate:


Doua sali de ergoterapie


Sala de sport


Sala de relaxare si petrecere a timpului liber


Sala de meloterapie


Cabinet psihopedagog


Cabinet psiholog


Cabinet terapie de grup


Cabinet kinetoterapie


 


Cabinet medical si sala de tratamente


Biblioteca si sala de lectura


 


Valoarea totala a proiectului este de 3.864.981,93 lei.     


Valoarea eligibila este de 3.864.981,93  lei.


Contributie de 2 % cofinantare de la Consiliul Judetean Cluj  77.299,63  lei


 


Beneficiari directi:


50 de tineri cu handicap neuropsihic sever din judetul Cluj si personalul angajat la complexului;


 Beneficiari  indirecti :


Familia /apartinatorii copiilor cu handicap care vor beneficia de serviciile complexului;


Comunitatea locala


 


Rezultate :


O cladire reabilitata/modernizata si pregatita pentru functionarea Centrului de recuperare si reabilitare neuropsihiatrica JUCU;


50 de tineri cu handicap neuropsihic sever vor beneficia de infrastructura reabilitata dintre care 15 de etnie roma.


 


Durata de implementare a proiectului de 22 luni: 25 februarie 2014-24 decembrie  2015.


 

Galerie Foto

Centru_neuropsihic_Jucu.JPG
Distribuie:  
Incarc...

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

militaru gheorghe  | #18779
Castiga bani lucrand acasa! Aceasta este cea mai serioasa oferta pe care o poti intalni! Oferim celor interesati un sistem foarte eficient de rotunjire a veniturilor. Castiga bani lucrand acasa! Metoda de lucru este extrem de simpla! Castiga bani lucrand acasa si bucura-te de tot ce e mai avantajos pentru tine! Cand te hotarasti cu maxima seriozitate sa incepi, cere detalii la adresa de email: autotestsibiu@yahoo.com.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 35 queries | Mysql time :0.032112 (s)

loading...