Celebra actrita Cezara Dafinescu a dus mai tot timpul o viata solitara, insa, dupa ce a implinit 70 de ani, a ajuns sa se rupa aproape total de lume.

In cea mai mare parte a timpului, sta inchisa in vila pe care a mostenit-o de la tatal ei, fost general de armata, si nu le deschide usa decat fiicei sale, nepotilor si unei prietene care vine mai rar s-o vada, pentru ca nu locuieste in Bucuresti.

Dorinta de izolare pare sa fi crescut mult dupa scandalul cu Aimée Iacobescu, actrita care, cu doi ani inainte sa se stinga, o acuza ca nu i-a restituit niste bani dati cu imprumut. De atunci, Cezara Dafinescu a devenit si mai precauta, si mai putin sociabila, potrivit unor colegi de-ai sai.

A suferit de depresie dupa ce a ramas vaduva

Cezara Dafinescu a avut o viata care bate filmul. A divortat de actorul George Motoi, dupa 23 de ani de casnicie, intrucat se indragostise de Gelu Fronea, un om de afaceri care avea apoi sa-i devina sot. Cum acesta era foarte gelos, actrita ajunsese sa refuze roluri si nu iesea din casa fara el. In urma decesului acestuia, in anul 2003, din cauza unui accident de motocicleta, artista a cazut in depresie, s-a inchis in casa si a suferit de bulimie.

coral