Cel de-al doilea GOLDEN BUZZ din sezonul 9 al emisiunii ”Romanii au talent” i-a revenit gimnastei Ema Stoian, de numai 10 ani.

La 10 ani, Ema Stoian este pasionata de acrodance, gimnastica ritmica si dans contemporan. La varsta de trei ani si jumatate, a intrat intr-un club pentru copii, unde a luat lectii de dans, balet si gimnastica.

La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat sa faca gimnastica ritmica de performanta, iar un an mai tarziu, fetita lua medalia de aur la Cupa Romaniei la aceasta disciplina.

Desi toata lumea din familie iubeste dansul, Ema este singura care face de performanta. Tatal ei este inginer, iar mama este economista.

Anul acesta, Ema a participat la Dance World Cup – competitie care a avut loc la Barcelona – unde a luat locul I pentru categoria ei de varsta, la sectiunea acrodance, potrivit protv.ro

In afara de dans, Ema este pasionata de muzica, pictura si design vestimentar (isi pune singura pietricele pe rochii).

Dupa Golden Buzz, Florentina Stoian, mama Emei, a declarat ce a inseamnat pentru fetita de 10 ani acest moment.

”Ema e o fetita isteata si modesta si asteapta sa se intample lucrurile. Nu stiu daca se astepta sa primeasca Golden Buzz-ul. Cred ca mai degraba spera. Am fost cu totii foarte bucurosi si usor coplesiti. A fost un moment frumos, chiar magic, intr-un fel. Au inceput si confetti, a fost frumos.

Si-a dorit sa vina la Romanii au talent, e o emisiune pe care ea o indrageste de cand era mica. Au incurajat-o si profesorii de la scoala si i-a placut tot ce s-a intamplat la emisiune. Si oamenii pe care i-a intalnit si cei care au ajutat-o in pregatire”.

Dupa cum spune mama ei, Ema nu se gandeste ce va face daca va castiga marele premiu. ”Acum, isi pune problema ce sa pregateasca pentru etapa urmatoare, sa fie ceva frumos.

A fost incantata ca Andra i-a dat Golden Buzz, este o fana a ei. Mai tarziu, Smiley si Bartos i-au spus: ”Mama, a apucat Andra sa apese, ca voiam noi sa-ti dam Golden Buzz-ul!” Si a fost si mai bucuroasa. Au luat-o in brate. A fost rasfatata atunci!”. coral