Maria Karina avea 21 de ani si a murit vineri seara, dupa ce a fost injunghiata de iubitul gelos, in spatele Catedralei din Timisoara. Se pare ca barbatul nu a suportat ideea despartirii de aceasta, moment in care a facut la gestul cutremurator.

Maria Karina a fost înjunghiată de mai multe ori de Cosmin TitiÅŸ, în vârstă de 31 de ani, în urma unei crize de gelozie. Cei doi erau din Lupeni ÅŸi locuiau de mai multe luni în TimiÅŸoara.

Herminka TitiÅŸ a declarat că, după comiterea crimei, fiul său i-a spus că vrea să se sinucidă, însă toată familia l-a sfătuit să se predea la poliÈ›ie.

„Ei s-au iubit, au trăit împreună. Nu ÅŸtiu ce s-a întâmplat. S-au certat, ea ÅŸi-a găsit alt iubit, gelozie. Nu ÅŸtiu ce să zic. Ea avea o prietenă în TimiÅŸoara, a fugit de el, nu ÅŸtiu. Luni seara, când am fost eu la Lupeni, el vorbea cu ea pe Whatsapp. Vorbeau foarte frumos: gâza mea, iubita mea. Mă înÅ£elegeÅ£i cum sunt? Sunt terminată. Mă gândesc ÅŸi la familia fetei, ÅŸi la copilul meu”, a declarat Herminka TitiÈ™ pentru Adevărul.

Cosmin TitiÅŸ a venit după fată  în parc, a chemat-o ceva mai departe de prietena alături de care se plimba,  iar în urma unei discuÈ›ii, a scos cuÅ£itul ÅŸi a lovit fără milă. A înjunghiat-o în gât, în piept ÅŸi în faţă, de mai multe ori.  Karina a murit în drum spre spital, din cauza rănilor grave provocate de iubit, potrivit Observator.tv.

DeÈ™i a fugit de la locul faptei, Cosmin TitiÈ™ a fost prins de poliÈ›iÈ™ti la doar câteva ore după ce a comis oribila crimă. Familia È™i prietenii sunt în stare de È™oc È™i nu pot accepta ideea că Maria nu mai este.

coral