Bruneta a facut primele declaratii, in direct la tv, despre barbatul care a cucerit-o definitiv. Cei doi se pregatesc de nunta.

Magda Ciumac si-a gasit in sfarsit linistea si se va casatori cu Sadino, miliardarul despre care pana acum nu a vrut sa dea prea multe detalii.

„Noi nu ne-am cunoscut acum 7 luni, de 7 luni este totul oficial. Noi ne cunoastem de cinci ani. Acum cinci ani, am mers cu sora mea la Milano si, in aeroport, era domnul… Sadino il cheama, el era cu doi prieteni de-ai lui, veneau in Timisoara sa cumpere terenuri. Se uita la mine cu o privire care, pentru mine, a cea mai calda pe care am vazut-o la un barbat. Este un om foarte special si nu adresez astfel de cuvinte chiar oricui,” a dezvaluit Magda Ciumac, care la sfarsitul anului trecut a declarat ca prima oara a refuzat cererea in casatorie.

Magda Ciumac este cunoscuta drept fosta sotie a luptatorului K 1 Tolea Ciumac. Cei doi, care au impreuna un baietel, s-au separat, in urma cu ceva timp, iar acesta din urma si-a refacut viata alaturi de o alta femeie, Alina. Magda Ciumac si Alina au ajuns in instanta dupa ce aceasta din urma a inceput sa o calomnieze pe fosta partenera de viata a lui Tolea Ciumac.

coral