Eliza Iliescu a devenit celebra inca de la nastere, din ianuarie 2005. Atunci, reprezentantii Maternitatii Panait Sarbu (fosta Giulesti) au facut anuntul nasterii micutei, iar mama ei, Adriana Iliescu a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai batrana femeie care a nascut, la 67 de ani.

Cel care a facut posibil acest record, care a facut fertilizarea in vitro, si a urmarit cu atentie sarcina, a fost directorul maternitatii la acea vreme, prof dr Bogdan Marinescu. Acesta a devenit apoi nasul Elizei si a promis ca va avea grija de ea toata viata, chiar daca mama ei nu va mai fi.

De altfel, si primele aniversari ale micutei Eliza au fost facute la maternitate. Acolo, Eliza primea cadouri si sufla in lumanarile de pe tort. Apoi, copila a ajuns la scoala, iar petrecerile aniversare s-au mutat in clasa, alaturi de colegii ei.
Nasul Elizei Iliescu este doctor! Fata Adrianei Iliescu va mosteni doua apartamente

Dar, in urma cu ceva timp, intr-un interviu, Adriana Iliescu, care are acum 80 de ani a marturisit ca prof Marinescu este cel care va avea grija de Eliza atunci cand ea nu va mai fi.

„Daca nu apare vreo problema de sanatate, eu cred ca Dumnezeu ma va tine sa imi vad copila bine. Iar daca totusi ceva se intampla, eu ii las mostenire doua apartamente si o las in grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro si care este si nasul fetitei”, a spus Adriana Iliescu.

coral