S-a aflat cine este si ce avere are sotia lui Alexandru Cumpanasu. Simona si-a cumparat teren si casa inainte sa se marite cu unchiul Alexandrei Macesanu.

Cine este sotia lui Alexandru Cumpanasu. Unchiul Alexandrei Măceşanu, fata ucisă de Gheorghe Dincă, este în prim-plan în această perioadă, după ce a devenit purtător de cuvânt al părinţilor Alexandrei. Cumpănaşu a fost în atenţia presei şi în octombrie 2018, când s-a însurat cu Simona Baltag (28 de ani).

Cine este sotia lui Alexandru Cumpanasu

Presa a relatat că Simona a lucrat pentru trei premieri PSD în calitate de consilieră. În ianuarie 2018, ea a renunţat la funcţia de consilieră a Vioricăi Dăncilă pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusă chiar de cel ce avea să-i devină soţ. Pe 2 februarie 2018, la eliberarea din funcţie, Simona şi-a depus declaraţia de avere, conform wowbiz.ro.

Simona a notat că este proprietara unui teren de 117,30 metri pătraţi şi a unei case de 78 metri pătraţi, cumpărate în 2014, când Simona avea 23 de ani. La bunuri mai figurează şi un autoturism Subaru. La venituri, Simona a completat că a încasat 3.998 de lei de la Ministerul Comunicaţiilor, 70.188 de lei de la Guvern şi 41.427 de lei de la Unitatea Executivă pentru Finaţarea Învăţământului Superior. În total, ea a încasat 115.613 lei, ceea ce înseamnă că a avut un venit lunar de 9.634 de lei.

coral