Andra si Catalin Maruta formeaza un cuplu admirat si invidiat, deopotriva, in showbizul autohton. Familie fericita si dragoste la superlativ, astfel poate fi etichitata relatia dintre cei doi, iar apropiatii lor spun, de fiecare data, ca Andra si Catalin sunt un exemplu al succesului, din toate punctele de vedere.

Catalin Maruta si-a descoperit, cu adevarat, jumatatea sentimentala, dupa ce a cunoscut-o pe Andra. ”Dragostea invinge totul”, se poate spune, iar trecutul amoros al celebrului prezentator TV a fost dat uitarii. Totusi, trebuie reamintit ca, inainte de a o cunoaste pe frumoasa Andra, Catalin Maruta a fost alaturi, timp de doi ani, de fata lui Ovidiu Ioanitoaia, Iulia. Aceasta era chiar… producatoarea emisiunii de pe TVR 2 a lui Catalin Maruta. Oficial, Catalin si Iulia s-au despartit dupa ce el a aparut in videoclipul Andrei – ”Baietii si Fetele ce vor”.

Andra: ”Cand s-a tuns am inceput sa-l privesc cu alti ochi”

Catalin si Andra s-au indragostit nebuneste unul de celalalt, iar timpul a demonstrat ca amandoi au facut cea mai buna alegere din punct de vedere sentimental. De altfel, Catalin Maruta nu a negat niciodata relatia cu Iulia, numai ca a preferat sa adopte o atitudine discreta in legatura cu acei doi ani din viata sa sentimentala.

Andra si Catalin s-au cunoscut la emisiunea de pe TVR 2, „Tonomatul de pe doi”, atunci cand Maruta a pus-o pe Andra, care avea doar 19 ani la acea vreme, sa cante live. ”Ne-am vazut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe barbatul cu care mi-as petrece toata viata, mai ales cand avea parul lung. Nu mi-a placut deloc. Cand s-a tuns am inceput sa-l privesc cu alti ochi”, si-a amintit peste ani Andra despre prima intalnire cu cel care avea sa-i devina sot”, conform libertatea.ro.

coral