Azi, 15 martie 2019, Simona Gherghe intra in concediu prenatal si este nerabdatoare sa isi incheie pregatirile pentru venirea pe lume a bebelusului, dar si sa petreaca mai mult timp cu fetita ei, Ana Georgia. Toate acestea se vor intampla  odata cu incheierea editiei din aceasta dupa-amiaza a emisiunii “Acces Direct”. De asemenea, fanii prezentatoarei de la Antena 1 isi doresc sa stie cine va modera “Acces Direct” cat timp ea va lipsi de pe micile ecrane.

Simona Gherghe, inlocuita in trecut de Mirela Vaida, Mara Banica, Dan Capatos si Mihai Morar

Se stie de ceva vreme ca astazi, Simona Gherghe va prezenta pentru ultima data “Acces Direct” inainte sa devina mamica pentru a doua oara. Vedeta de la Antena 1 este insarcinata in 34 de saptamani si oficial, de azi, ea va intra in concediu prenatal. Multi s-au intrebat cine ii va lua locul pe scaunul din platoul cunoscutei emisiuni, insa, deocamdata, acest lucru nu se stie. Si asta pentru ca anuntul oficial va fi facut chiar de frumoasa moderatoare in cadrul editiei de astazi de la “Acces Direct”.

De-a lungul timpului, Simona Gherghe a fost inlocuita la “Acces Direct” de Mirela Vaida, Mara Banica, Dan Capatos si Mihai Morar. Fosta moderatoare de la “Totul pentru dragoste – La bine si la greu” a prezentat emisiunea in locul Simonei Gherghe cand aceasta a devenit prima data mamica, insa cum si Mirela Vaida urmeaza sa nasca pentru a treia oara, cu siguranta nu va fi inlocuitoarea cunoscutei prezentatoare.

Va reamintim ca Mara Banica, Dan Capatos si Mihai Morar au moderat “Acces Direct” in urma cu trei ani, dupa ce Simona Gherghe a suferit o operatte de apendicita care evoluase in peritonita. Totul s-a intamplat in luna aprilie 2016. Ieri, viitoarea mamica de baietel a postat o poza facuta in platoul emisiunii pe care o prezinta. “Cafeaua fara cofeina si pufuletii sunt de baza in sarcina asta

coral