Daca PSD dispare din Romania, nu mai exista democratie, deoarece nu mai exista Opozitie, a declarat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca motiunea simpla depusa impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, a fost o golaneala PSD-ista. In replica, Marcel Ciolacu a sustinut ca este posibil ca seful statului sa fi ramas inca in logica de campanie electorala.

„Domnul presedintele Klaus Iohannis este atat presedintele dumneavoastra, cat si al meu. E presedintele tuturor romanilor. Democratia intr-un stat exista atata timp cat exista Putere si Opozitie. Singurul partid de opozitie este PSD. Daca PSD dispare in Romania nu mai exista democratie, deoarece nu mai exista Opozitie”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR 1.

Seful interimar al PSD a insistat apoi ca e dreptul constitutional al Opozitiei de a depune motiuni daca vrea: „Important este faptul ca e un exercitiu democratic fata de un personaj deja, din punctul meu de vedere, deja depasit in functia de ministru al Finantelor”.

coral