News Flash:

CJ Cluj anunta lucrari de asfaltare pe drumul judetean 108C Manastireni – Calata – Margau – Rachitele

4 Mai 2017
1264 Vizualizari | 1 Comentarii
Lucrari asfaltare

In cadrul programului de lucrari care vizeaza imbunatatirea infrastructurii rutiere a judetului, Consiliul Judetean Cluj a demarat noi lucrari de investitii pe drumul judetean DJ 108C Manastireni - Calata - Margau - Scrind - Frasinet.

„Importanta strategica a acestui sector de drum pe care il reabilitam si modernizam conform celor mai exigente standarde e data de faptul ca in acest fel vom asigura un acces usor, rapid si in conditii de siguranta spre zona turistica Rachitele - Prislop - Ic Ponor, spre Parcul Natural Apuseni, Cascada „Valul Miresei" din Rachitele precum si spre numeroase altele obiective turistice de interes major" a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Astfel, dupa ce, in prealabil, au fost executate pe anumite tronsoane de drum lucrari constand in santuri betonate, montarea de podete tubulare şi lucrari pregatitoare in vederea asfaltarii, in aceste zile se executa lucrari de asternere de covor asfaltic care vizeaza un sector de drum cuprins intre pozitiile kilometrice 51 şi 53 şi lucrari de reabilitare a podului aflat la pozitia kilometrica 53+300. Fiind vorba despre lucrari complexe, in profunzimea drumului, acestea constau in turnarea de covor asfaltic in doua straturi, respectiv binder şi strat de uzura, insertie de material geocompozit antifisura, executarea de santuri şi acostamente.

Dupa finalizarea acestui tronson, lucrarile de asfaltare vor continua pe sectorul de drum cuprins intre pozitiile kilometrice 51 şi 47.

Lucrarile de investitii pe drumul judetean DJ 108C Manastireni - Calata - Margau - Scrind - Frasinet se executa in cadrul unui proiect mult mai amplu care vizeaza modernizarea şi reabilitarea unui sector de drum in lungime de aproximativ 23 de kilometri, mai exact de la kilometrul 36+050 pana la kilometrul 59+000, pe unele dintre sectoare lucrarile fiind finalizate in cursul anului trecut.


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

3
lucrari intretinere drum judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

marioara  | #24541
Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem: cunostinte minime utilizare calculator (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarumarioara1964@***** com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 32 queries | Mysql time :0.032258 (s)