Consiliul Județean Cluj a trimis pe adresa redacției următorul comunicat de presă:

"MINȚIȚI atunci când afirmați că membrii Consiliului de Administrație nu au dorit dialog cu reprezentanții sindicatului. Aceștia au propus ca, împreună cu directorul general și doi reprezentanți ai sindicatului, să fie continuată ședința Consiliului într-o altă locație, în condiții decente și de securitate. AȚI REFUZAT! Acest fapt este consemnat și înregistrat. De altfel, vă informăm că în legătură cu această acțiune DELOC SPONTANĂ ci chiar încurajată de conducerea aeroportului,  sesizăm de urgență instituțiile competente în a soluționa astfel de cazuri speciale: Serviciul Român de Informații – SRI, Autoritatea Aeronautică Civilă Română – AACR,  Ministerul Transporturilor și Brigada Antitero. 

MINȚIȚI atunci când afirmați că nu a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine. Vă transitem doar o fotografie drept probă.

MINȚIȚI atunci când spuneți că doriți binele angajaților. De fapt, îi folosiți drept scut pentru a vă păstra privilegiile și indemnizația enormă pe care v-ați acordat-o în valoare de 23.260 lei, lunar, egală cu a Președintelui României! La această indemnizație vă acordați și alte sporuri.

MINȚIȚI atunci când deplângeți salariile angajaților. De fapt, prin diferențele enorme din grila de salarizare, îi folosiți pe angajați pentru a-i manipula. Vă transmitem și această grilă total discriminatorie. Poate sindicatul ar trebui să ofere explicații celor pe care îi reprezintă.

MINȚIȚI atunci când afirmați că angajații au cele mai mici salarii din țară. În fapt, aeroportul clujean oferă  o medie a salariilor mai mare ca cea a angajaților aeroporturilor din Timișoara sau Sibiu.

MINȚIȚI atunci când vorbiți despre dezvoltarea aeroportului. Cu bună știință și contrar interesului economic al Regiei, introduceți în bugetul de venituri și cheltuieli, prin fals, credite în valoare de 290 milioane lei, sume care să fie garantate de către Consiliul Județean – adică din bani publici, sumă care nu va putea fi achitată de către aeroport nici în următorii 20 de ani. Astfel de măsuri sunt o bătaie de joc la adresa investițiilor făcute de Consiliul Județean, investiții de peste 100 milioane euro din banii contribuabililor din județul Cluj.

MINȚIȚI mass-media și transmiteți populației mesaje-manifest care au ca unic scop salvarea directorului. Vă atașăm și acest mesaj care a fost transmis la sute de persoane din întregul județ.

coral