News Flash:

CJ Cluj vrea 10 milioane de la Guvern pentru comunele din Cluj afectate de inundatii

4 August 2016
653 Vizualizari | 0 Comentarii
Bani de la Guvern pentru localitatile inundate din Cluj
Consiliul Judetean a solicitat de la Guvern 10 milioane de lei pentru inlaturarea efectelor calamitatilor care s+au abatut asupra mai multor localitati din judetul Cluj in ultimele saptamani.

Anuntul a fost facut in cadrul sedintei de consiliul judetean care a avut loc ieri. Astfel, presedintele Alin Tise a anuntat faptul ca forul administrativ judetean a depus la Guvernul Romaniei o noua solicitare de obtinere, din Fondul de interventie pentru unitatile administrativ-teritoriale afectate de calamitati naturale produse de inundatii, a sumei de 10.000.000 lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundatiile care au afectat aproximativ 12 comune clujene in ultimele zile.

Aceasta solicitare se adauga celei realizate luni, 1 august 2016, cand Consiliul Judetean a solicitat suma de 1.000.000 lei pentru interventii efectuate in regim de prima urgenta si pentru aducerea mai multor sectoare de drumuri judetene la starea lor initiala, ca urmare a inundatiilor care au avut loc in judetul Cluj in a doua jumatate a lunii iulie 2016.

 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

consiliul judetean guvern cluj
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0927 (s) | 23 queries | Mysql time :0.034752 (s)