Recent, Claudia Patrascanu anunta despartirea de tatal copiilor ei. Vedeta a marturisit cat de nefericita este si ca nu e nimic roz in casnicia ei. Dupa ce si-a anuntat despartirea de Gabi Badalau, Claudia Patrascanu a transmis un mesaj emotionant.

Cei care o fac cea mai fericita pe vedeta sunt cei doi baietei ai sai. Claudia Patrascanu este o mama foarte implicata in cresterea si educatia copiilor ei. Artista a postat pe una dintre retelele de socializare un mesaj emotionant pentru fiul ei, Gabriel, unde ii spune cuvinte frumoase si ii promite ca ea va fi tot timpul langa el.

'Imi doresc sa fii bun, intelept, sa-l iubesti pe Dumnezeu mai presus de orice si sa-i respecti pe cei din jur pentru ca doar asa vei ajunge un om valoros! Dumnezeu te va ajuta sa-ti gasesti drumul corect si bun… Te iubesc, Gabriel al meu! Eu voi fi mereu aici pentru a te indruma spre credinta, loialitate si bunatate', a scris Claudia Patrascanu alaturi de o fotografie cu unul dintre copiii ei si ai lui Gabi Badalau.
Claudia Patrascanu a anuntat despartirea

Dupa casatoria cu Gabi Badalau, un faimos crai de Dorobanti, caruia i-a daruit doi copii, dupa patru ani de mariaj, Claudia a lasat jena la o parte si s-a decis sa-si faca publica nefericirea pe contul de socializare, transmitand un mesaj tulburator…

„Dupa atata umilinta, abuz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea (copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste…… restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu «sotul»……. si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic, doar de cruzime!’, a scris Claudia Patrascanu.

coral