Inca o despartire in showbiz-ul romanesc. Claudia Patrascanu si Gabi Badalau si-au spus adio dupa un mariaj de trei ani. Cei doi au impreuna doi copii, insa vedeta nu a mai suportat umilinta la care era supusa si a decis sa isi creasca baietii in liniste, fara certuri, jigniri si reprosuri.

„Dupa atata umilinta, abuz emotional, infidelitati, lipsa de langa cei mai minunati copii, jigniri,minciuni…… Renunt! Renunt la viata falsa si trista pe care am indurat-o intr-un an, cat intr-o suta! ! Vreau sa lupt, dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curati si sinceri oameni din viata mea(copiii mei)! Veti creste cu iubire si liniste…… restul nu conteaza! Atata timp cat Dumnezeu ne da sanatate, le putem face pe toate! M-ati intrebat luni la rand de ce nu mai postez cu “sotul”……. si-a vandut sufletul pentru nimic si nu i-a pasat de nimeni si nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvantata tuturor!”, a scris Claudia Patrascanu pe contul de socializare.

Gabi Badalau isi mai dorea un copil

Vedeta dezvaluia la inceputul anului la o emisiune de televiziune ca partenerul ei de viata isi mai doreste copii. „Sotul meu imi spune in fiecare zi sa mai facem un copil. Doar Dumnezeu poate sa imi spuna intr-o noapte ca va fi fetita. Oricum, orice copil ar fi binevenit. Nu stiu, inca nu ma simt pregatita. El isi doreste o fetita foarte mult”, a declarat Claudia Patrascanu la emisiunea „Rai da’ buni”. „Daca il pup pe unul, tre sa-i pup pe toti, la rand… Ne alintam reciproc si suntem sensibili. Sunt foarte iubita, o mama foarte fericita si implinita”, a mai spus artista.

Claudia Patrascanu si-a inceput cariera muzicala in anul 1998 cu trupa Exotic, in care a fost colega cu Andreea Banica si Julia Chelaru. In 2001, dupa ce Andreea Banica a parasit trupa pentru a forma grupul Blondy impreuna cu Cristina Rus, Claudia Patrascanu si Julia Chelaru au format trupa Sexxy, care a existat pana in mai 2006. Artista are doi baieti: Gabriel si Nicolas.

coral