Cleopatra Stratan i-a lasat cu gura cascata pe fanii ei! Fiica lui Pavel Stratan vrea sa demonstreze ca au apus vremurile in care era doar o fetita si a postat o fotografie provocatoare pe retelele de socializare.

Cleopatra Stratan, mai sexy ca niciodata. Fanii nu au recunoscut-o

Cleopatra a trecut de mult de perioada in care era doar o fetita si se pare ca vrea sa scape de aceasta imagine. Recent ea a postat pe Instagram o fotografie ca a uimit pe toata lumea. Tanara artista poarta o rochie extrem de decoltata, care ii scoate bustul in evidenta. Ce-i drept, chiar este de nerecunoscut!

Multi dintre fanii ei au marturisit ca nu o recunosc, insa au ramas placut surpinsi de felul in care arata acum fiica lui Stratan.

„Doamne, ce au trecut anii..parca acum cantai „Ghita” si ii puneam melodia baietelului meu mereu atunci. Si imi doream si eu sa am o fetita. Si uita-te la tine acum, ca nici macar nu te-am recunoscut. Asta inseamna ca noi am imbatranit”, „Wow, shimbari radicale”, „Nici macar nu te-am recunoscut, atat de mult ai crescut!”, au fost doar cateva dintre comentariile celor care o urmaresc pe retelele de socializare.

Fotografia postata de Cleopatra Stratan a fost insotita de mesajul „Pentru ca sunt femeie”, semn ca ea vrea sa lase adolescenta in spate si sa uite de vremurile in care era cunoscuta pentru „Ghita”, melodia care a consacrat-o.

coral