In urma cu aproximativ doi ani, Simona Halep si-a deschis o cafenea in Constanta, pe care a numit-o “SH Cafe“, initialele numelui sau, inscriptionate pe o minge de tenis. Localul arata foarte bine, este de bun gust, cu mobilier de ultima generatie, insa la capitolul servire si alimentatie, lucrurile stau foarte prot, iar clientii sunt foarte nemultumiti.

“Cafeneaua este mobilata foarte modern si se vede ca toate inauntru sunt de mare calitate. Din pacate, servirea nu este foarte grozava, unele produse lipsesc si cand am fost eu nu era absolut nimeni. Habar nu aveam ca este a Simonei Halep, unii ziceau ca SH vine de la Second Hand, probabil de aceea o evita. Si inca o chestie, au micsorat portia de alcool de la 50 ml la 40 ml, ceea ce nu prea este pe gustul romanilor si mi se pare o zgircire paguboasa”, a postat un client, scrie Wowbiz.ro.

“Esti intampinat de un plictisit de chelner, caruia i-ai stricat karma pe intreaga saptamana, iar cand comanzi meniul din imagine primesti apa in loc de fresh, iar in loc de 16 RON trebuie sa platesti 17”, a scris un alt client, completat de un altul: “Prajiturile sunt pe jumatate congelate si fara gust. Lipsesc multe din meniu…din pacate, nu recomand”.

Simona Halep si-a gasit antrenor. Cu cine va colabora fostul lider WTA

Anuntul a fost facut de Florin Segarceanu, capitanul nejucator al echipei Romaniei de Fed Cup. Simona Halep a ramas fara antrenor in luna noiembrie a anului trecut, cand a anuntat despartirea de australianul Darren Cahill.

Dupa despartirea de Darren Cahill, Halep a incercat o colaborare cu Thierry van Cleemput, belginul care i-a fost recomandat chiar de Cahill, insa nu a functionat. Halep, aflata la Indian Wells, se va pregati incepand de saptamana viitoare alaturi de Daniel Dobre, insa mini-colaborarea ar fi doar pentru o saptamana, spune Segarceanu.

„Se apropie Roland Garros-ul, unde are de aparat puncte. Am inteles ca, saptamana viitoare, Daniel Dobre ar putea merge sa o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat impreuna, iar eu, personal, il apreciez foarte mult pe Daniel. Cred ca o va ajuta mult in aceasta perioada de tranzitie„, a spus Florin Segarceanu, conform TelekomSport.

coral