Un grav accident de circulate a avut loc in urma cu putin timp pe DN1, intre Cluj si Oradea, in zona localitatii Poieni, acolo unde o autospecială de pompieri a intrat în coliziune cu un TIR."În jurul orei 17,40, o autospecială de pompieri care se deplasa la un eveniment a acroşat un camion care circula în faţa acesteia. Evenimentul s-a produs între localităţile Poieni şi Bologa. Nicio persoană nu a fost transportată la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaş.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că circulaţia rutieră a fost oprită la faţa locului, iar o persoană a fost rănită în urma impactului faţă-spate dintre cele două autovehicule.

“Autospeciala de pompieri din cadrul Detașamentului Huedin se deplasa la un accident rutier produs în localitatea Bologa. O a doua autospecială cu modul de descarcerare a fost alarmată pentru a se deplasa la locul accidentului inițial. Între timp, colegii pompierului rămas încarcerat au folosit echipamentele de pe autospeciala implicată în accident pentru a elibera colegul prins în cabina autospecialei.  S-a revenit asupra solicitării din Bologa și nu a mai fost nevoie de autospeciala de pompieri la locul accidentului. Pompierul a fost descarcerat, a fost consultat de un echipaj medical SAJ, nu a fost transportat la spital”, transmite ISU Cluj.

coral