Şcoala Gimnazială Specială Transilvania Baciu, instituție de învățământ special aflată în subordinea Consiliului Județean, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, a organizat în data de 5 iunie, pe stadionul Cluj Arena, Campionatul Judeţean de Bocce, dedicat elevilor cu dizabilităţi motorii.

Aflat la cea de-a cincea ediție, evenimentul și-a propus asigurarea condițiilor necesare integrării elevilor cu cerințe educative speciale în societate, dezvoltarea abilităților motorii și a spiritului competițional. 

În cadrul acestei manifestări sportive au participat elevi de la școlile speciale din județul Cluj, precum și tineri cu deficiențe fizice de la școlile de masă. În final, efortul tuturor celor implicați a fost recompensat cu medalii conform locurilor obținute dar şi cu medalii şi diplome de participare.

Zâmbetul celor 45 de sportivi, al părinţilor susţinători şi al inspectorilor şcolari şi profesorilor responsabili de buna desfăşurare a acestei competiţii au confirmat faptul că această activitate a fost un real succes.

coral