News Flash:

Clujean amendat cu 6000 de lei dupa ce si-a aprins ghena de gunoi

19 Ianuarie 2018
740 Vizualizari | 0 Comentarii
Incendiu Bulevardul Muncii

In data de 11.01.2018, politistii locali de la Serviciul Control Protectia Mediului s-au autosesizat cu privire la existenta unui incendiu pe un drum adiacent B-dului Muncii.  Au fost efectuate verificari constatandu-se faptul ca au fost incendiate componente din plastic de la contoarele de gaz, cauciucuri si alte deseuri.

In urma indiciilor gasite la fata locului si a verificarilor suplimentare efectuate in zilele urmatoare, a fost identificat numitulC.I.D., care se face responsabil pentru depozitarea deseurilor si producerea incendiului.

Persoana vinovata a fost sanctionata contraventional in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2005-privind protectia mediului, cu amenda in valoare de 6000 lei.

In urma masurilor dispuse, deseurile au fost ridicate, iar zona a fost salubrizata pe cheltuiala persoanei responsabile pentru fapta in cauza.

Politia Locala reaminteste faptul ca depozitarea si incendierea deseurilor sunt interzise, iar aceste fapte atrag sanctiuni in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

incndiu bulevardul muncii clujean amendat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0791 (s) | 22 queries | Mysql time :0.013339 (s)