News Flash:

Clujenii sunt invitati la programul “Lectura in Parc”, organizat de biblioteca „Octavian Goga”

13 August 2015
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Parcul Central
Biblioteca JudeteanaOctavian GogaCluj, cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca, invita clujenii din nou la programul „Lectura in parc”, program  initiat in luna august a anului 2014.

Serviciul Biblioteca Mobila, prin Bibliobusul bibliotecii, se va deplasa in zilele de 13, 20 si 27 august 2015, intre orele 14.00 si 20.00, in Parcul Central ”Simion Barnutiu”, unde va fi amenajata o zona de lectura in aer liber. Persoanele de toate varstele vor putea consulta carti si reviste, iar pentru copii se vor organiza lecturi in grup, ateliere de creatie si desen sub indrumarea bibliotecarilor.

Doritorilor li se vor elibera pe loc permise de intrare la biblioteca. Este nevoie de un act de identitate, cupon de pensie pentru pensionari, carnet de elev si prezenta unuia dintre parinti sau tutore legal pentru copiii minori. Eliberarea permisului de intrare pentru pensionari si someri este gratuita! Costurile pentru permise sunt: pentru adulti - 14 lei/legitimatie; pentru prescolari, elevi, studenti -  6 lei/legitimatie, valabilitatea acestora fiind de 5 ani.

Clujenii si oaspetii municipiului Cluj-Napoca, care isi petrec timpul liber in parcul central sunt asteptati la Bibliobusul bibliotecii judetene, care are in dotare circa 2000 de documente: carti de referinta; carti pentru invatarea limbilor straine; carti de informatica; carti de economie casnica; beletristica pentru adulti; bibliografie scolara; carte pentru copii; filme si muzica, precum si o colectie de jocuri si jucarii pentru copii.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

biblioteca judeteana octavian goga cluj prescolari elevi studenti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 23 queries | Mysql time :0.046571 (s)