În data de 7 iunie, la Sala sporturilor „Horia Demian”, a avut loc gala de kickboxing Dynamite Fighting Show, care i-a avut în prim plan pe „Moartea din Carpați” Cătălin Moroșanu și pe clujeanul de origine nigeriană Benny Adegbuyi.

Această gală face parte din turneul de retragere al lui Cătălin Moroșanu, a cărui carieră reprezintă una dintre cele mai de succes povești din kickboxingul mondial, dovada că prin muncă, fair-play și respect față de adversar poți ajunge în top.

Cătălin Moroșanu l-a învins pe britanicul Daniel Sam în trei runde, luându-și astfel revanșa pentru înfrângerea suferită în 2016.

De asemenea, Benny Adegbuyi l-a învins la puncte pe croatul Mihajlevic. O performanță demnă de observat au făcut și clujenii Aluaș George, Samer Hassoun și Andrei Pisari, având niște meciuri remarcabile în cadrul galei.

"Felicitări tuturor sportivilor și mult succes! Felicitări pentru exemplul oferit tinerilor sportivi și mult succes pe viitor, Cătălin Moroșanu!", a transmis Emil Boc pe pagina lui de Facebook.

coral