Desi foarte multi s-ar fi asteptat ca si Codin Maticiuc sa ”lovesca” in Mircea Badea dupa ce acesta a fost facut KO in cateva secunde de motociclistul Redi Emi, acesta a postat un mesaj in care descopera circumstante atenuante pentru vedeta Antenei 3.

Mircea Badea este pus la zid dupa ce a mancat bataie in cateva secunde de la Tedi Emi. Aceasta revansa nu a fost altceva decat un meci cu rezultatul dinainte cunoscut, chiar daca Mircea Badea a sperat sa il invinga pe ”motociclist” si sa poata declansa, la randul sau, unele atacuri catre ”adversarii” din mass=media si din showbiz.

Codin Maticiuc calmeaza spiritele in cateva cuvinte:

”La revansa disputata astazi dintre ”motociclist” si Mircea Badea, cel din urma a fost lesinat in doua secunde. OK, exagerez, patru secunde. Asta nu inseamna nimic. Baiatul ala probabil ca ne lesina pe majoritatea din noi. Probabil cei mai multi muritori nu intrau in ring”, a scris Codin Maticiuc pe pagina sa de Instagram.

Mircea Badea isi asigura fanii ca nu este un fricos

Dupa confruntarea dura dintre Mircea Badea si motociclistul Tedi, sambata, intr-un mall din Capitala, prezentatorul fiind pus la pamant in doar cinci secunde, acesta a reactionat ulterior pe pagina lui de Facebook, printr-un mesaj. Mircea Badea le-a transmis prietenilor virtuali ca se simte bine, dar si faptul ca nu a stat lesinat minute bune.

“Sa spui despre asta ca e „motociclist”, cand vezi cu ce se ocupa si carte de vizita are, e ca si cum ai spune ca un fotbalist la Steaua este autombilist pentru ca sofeaza un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost si nu voi fi niciodata. Atfel, totul ok. Ne vedem maine la emisiune de la 21.00 la 24.00.

coral