Zina Dumitrescu, celebra creatoare de moda si-a dat ultima suflare ieri, la azilul care i-a fost casa timp de 7 ani. Trupul „mamei Zina” a ramas la azil pana azi, iar de 4-5 ore, nimeni nu stie unde a disparut!

Potrivit spynews.ro, trupul „mamei Zina” a disparut. Nu, nu este nicio gluma.

Inainte ca toata lumea de la azil sa apuce sa se trezeasca, trupul „mamei Zina” s-a facut…nevazut! Fiul ei, Catalin Negreanu a sosit la azilul in care mama lui si-a petrecut ultimi 7 ani din viata si a luat trupul neinsufletit al acesteia, ajutat de o firma de pompe funebre.

In acest moment, nimeni nu stie, insa, unde este trupul „mamei Zina”. Cu toate ca fiul celebrei creatoare de moda are tot dreptul de a prelua trupul mamei sale, prietenii regretatei Zina Dumitrescu sunt extrem de ingrijorati pentru ca isi doresc foarte mult sa-si ia ramas bun de la cea care a fost „mama modei in Romania”, dar trupul ei este de negasit.

Zina Dumitrescu are loc de veci in Cimitirul Bellu, insa nici acolo nu a ajuns trupul sau neinsufletit. De 4-5 ore, trupul „mamei Zina” a disparut de la azilul unde si-a dat ultima suflare si nimeni nu stie unde se afla in acest moment.

coral