A avut loc un accident de circulație, în această dimineață, în zona magazinului METRO din Cluj-Napoca, unde două mașini s-au ciocnit.

Incidentul a avut loc în jurul orei 10:15, în zona spălătoriei auto, iar, potrivit martorilor, șoferul vinovat de producerea accidentului s-a făcut nevăzut. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, accidentul a fost provocat pe fondul pătrunderii pe sensul opus de mers.

În urma accidentului o persoană a fost rănită. Este vorba despre o pasageră din taximetru, care se afla pe bancheta din spate, aceasta nefiind asigurată cu centura de siguranță. Femeia a fost preluată de ambulanță și transportată la spital. 

Conducătorul auto care ar fi provocat accidentul a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca. Acesta avea o concentrație de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform IPJ Cluj, în urma accidentului s-a înregistrat o victimă, posibil rănită ușor, o femeie de 59 de ani, pasager în autoturismul nevinovat.

 

coral