Adelina Pestritu a avut un moment de slabiciune dupa gala E! Peoples Choice Awards. Vedeta s-a filmat plangand si multumindu-le fanilor pentru toate mesajele frumoase. Acestia i-au transmis ca ea i-a facut mandri ca sunt romani.

Adelina Pestritu a stralucit pe covorul rosu de la Los Angeles, in cadrul galei E! Peoples Choice Awards, unde i s-a inmanat inca o data premiul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019′.

Gala E! Peoples Choice Awards a fost cea mai tare experienta pe care am trait-o vreodata. Ziua de ieri mi-a generat emotii pe care nu credeam ca le pot simti vreodata si nu stiam ca le-am in interiorul meu. Vibe-ul de pe Covorul Rosu m-a facut sa ma nasc a doua oara. Nu mi-am imaginat niciodata ca pot avea parte de asemenea aprecieri la nivel international’, declara Adelina Pestritu.

Pe acelasi covor rosu al celebrelor premii internationale din America au defilat Kim Kardashian, Pink, Jennifer Anniston, Adam Sandler, Gwen Stefani, Jeremy Scott, Zendaya, Jimmy Falllon, Kelly Rowland: Mi-am vazut preferatii pe care ii adoram cand ii intalneam pe marile ecrane intr-un film, late night show-uri sau reality show-uri. Nu m-as fi gand vreodata ca pot sta la diferenta de cateva scaune de ei’, adauga Adelina.

Vedeta a primit si in blitzurile camerelor din Los Angeles premiul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019, a acordat interviuri presei prezente la eveniment si a dedicat premiul comunitatii sale: Le multumesc tuturor celor care m-au votat zi de zi si au facut acest lucru posibil. Le sunt profund recunoscatoare. Premiul este al lor. Am cea mai tare comunitatea din mediul online’, a mai spus Adelina Pestritu pe covorul rosu.

Adelina Pestritu a plans dupa gala E! Peoples Choice Awards

Cand a ajuns la hotelul in care este cazata, vedeta a tinut inca o data sa le multumeasca fanilor. Chiar in acel moment, vedeta a izbucnit in lacrimi. A trait o bucurie imensa pe care i-a fost greu sa o exprime in cuvinte.

„Va multumesc. Nu am cuvinte…”, a transmis Adelina Pestritu pe Instagram printre lacrimi.

Multi dintre cei care o urmaresc i-au trimis o mesaje: „Ma faci si pe mine sa plang. Esti o persoana foarte frumoasa si desteapta. Multumim ca duci Romania mai departe…”

coral