Adelina Pestritu si-a aratat abdomenul perfect plat, lucrat intens la sala de sport. Reactiile internautilor nu au intarziat sa apara.

Vedeta si-a revenit rapid dupa ce a nascut, iar acum afiseaza un trup de invidiat. Bruneta a tinut dieta si face si foarte mult sport. Antrenamentul de la sala se vede, Adelina Pestritu aratand spectaculos.

Vedeta si-a aratat abdomenul foarte bine lucrat la sala de sport intr-o fotografie pe care a postat-o pe contul sau de pe o retea de socializare.

Reactiile internautilor au fost care mai de care mai diverse.
„Mamica, ori ai tatuaj acolo sau se vede parul de la…”, i-a scris unul dintre cei care ii urmaresc activitatea in mediul online.

Adelina Pestritu a replicat imediat:

„Cum sa intrebi asa prostie? Evident ca este un tatuaj. Duuh! Inainte sa spui asta puteai sa verifici pozele din vara, unde se vede clar tatuajul facut in Miami”.

„Esti frumi! Slabuta meaT, „Esti superba”, „Arati mai bine ca inainte de a avea fetita”, „Prea slaba, parca esti un bat”, ” Dintotdeauana a aratat bine, nu doar acum”, „Sexy”, i-au transmis admiratorii Adelinei Pestritu.

Intr-o postare mai veche de pe blogul sau, Adelina Pestritu chiar povestea cum vede ea treaba cu «Sa fim naturali!»: „Sunt oripilata cand vad oameni care isi expun corpul plin de chestii (prefer sa le numesc asa) despre care din primii ani de viata am invatat ca sunt dizgratioase atunci cand sunt lasate la vedere si trebuie sa facem cumva pentru a le indeparta. Acum am impresia ca s-au schimbat polii intre ei, serios. Vad fete extrem de frumoase cum se mandresc ca si-au lasat parul pe picioare sau la axila sa creasca si, evident, fara sa vreau, imi zboara mintea si in alte zone, moment in care ma cuprinde o stare totala de greata.”

Adelina  Pestritu este o fosta asistenta si prezentatoare de televiziune. Adelina Pestritu a devenit mamica pentru prima oara in data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetita, Zenaida Maria, fruct al povestii de dragoste pe care vedeta o traieste cu Virgil Steblea. In data de 10 noiembrie, Adelina Pestritu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost crestinata de un cuplu de oameni de afaceri din Constanta, Aura si Daniel Rafte.

coral