Internautii vuiesc pe seama unei poze in care se presupune ca a fost surprins Liviu Dragnea, chiar in celula sa. Un specialist a examinat instantaneul si explicat ca daca poza este reala.

Sunt ultimele zile de carantina ale lui Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova, apoi comisia penitenciarului va stabili daca fostul presedinte al PSD isii va ispasi pedeapsa acolo sau va fi mutat. Sunt sanse foarte mari ca fostul ldier PSD sa fie mutat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Jilava.

Intre timp, o presupusa poza cu Dragnea, aflat in celula, circula de cateva zile pe internet. In imagine se vede ca ar fi imbracat intr-un trening, cu ochelari, iar coleg de celula i-ar mai fi inca un barbat.

Un specialist, care a analizat poza, si care spune ca la mijloc este un trucaj!

”Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifica, ar fi trebuit sa aiba o sursa de lumina in incapere. De asemenea, detaliile pe fata barbatului din plan indepartat nu puteau fi vazute in detaliu daca poza era reala. Plus ca ferestrele sunt prea mari pentru o celula”, a explicat un specialist citat de cancan.ro.

Dragnea, vizitat de iubita

Irina Tanase a confirmat vizita la vorbitor pe care a efectuat-o, sambata, la Penitenciarul Rahova, acolo unde Liviu Dragnea este incarcerat, dar a sustinut ca aceasta s-a desfasurat in interiorul programului, incepand cu ora 18.00. In acest sens, iubita fostului presedinte al PSD ne-a trimis programarea vizitei pentru data de 08.06.2019. Conform documentului atasat, sambata, la Liviu Dragnea in vizita aveau dreptul sa vina: Irina, o alta persoana adulta, precum si doi minori.

”Mentionam ca vizita pe care a avut-o doamna Tanase Irina la Penitenciarul Rahova s-a incadrat in programul de vizite prevazut de Regulamentul Penitenciarului Rahova intrucat a fost realizata la orele 18.00 (…) In acest sens, anexam programarea vizitei doamnei Irina Tanase, pentru data de 08.06.2019, ora 18.00, vizita care s-a realizat potrivit programarii penitenciarului, adica la ora 18.00. Pe cale de consecinta, nu poate exista nicio banuiala cu privire la legalitatea acestei vizite”, se arata in adresa trimisa de Irina Tanase.

coral