E oficial! Dupa ce s-a tot zvonit ca Alex Velea si Smiley s-au certat si au rupt prietenia veche, ei bine, cei doi artisti dezvaluit care este, de fapt, adevarul! Detaliul irefutabil, care a aparut in urma cu cateva ore, vorbeste de la sine. Gurile rele au spus in trecut ca marul discordiei dintre cei doi ar fi reprezentat de decizia iubitului Antoniei care s-a separat de “Ha Ha Ha Production” si si-a deschis propria casa de productii. La “Golden Boy Society”, Alex Velea colaboreaza cu mai multi cantareti, printre care se numara si cei doi baieti “adoptati”: Mario Fresh si Lino Golden.

Fanii lui Smiley si ai lui Alex Velea s-au bucurat enorm, dupa ce au vazut cea mai noua piesa a celui din urma, “Am plecat de jos”. Si asta pentru ca in melodia care spune povestea inceputurilor muzicale ale lui Alex Velea apare si juratul de la “Vocea Romaniei” alaturi de Connect-R, Lino Golden, Mario Fresh si Rashid. Smiley apare in cateva cadre din clipul piesei lansata de iubitul Antoniei si… la un moment dat, ei chiar se imbratiseaza! Aceasta imagine seamana izbitor cu un episod petrecut in urma cu multi ani pe o scena cu cei doi, care a fost si ea introdusa pe filmare. Aceasta nu e singura lor colaborare; in trecut au scos mai multe melodii impreuna, iar printre acestea se numara “Pretindeai”, “Dincolo de cuvinte”, “Cai verzi pe pereti”.

 Piesa “Am plecat de jos” este cea de-a treia lansata de pe albumul “10 din 10” semnat de Golden Gang (Alex Velea x Lino Golden x Mario Fresh x Rashid). Experienta personala este pentru artisti cea mai bogata sursa de inspiratie. Despre viata si cariera sa canta si Alex Velea in piesa “Am plecat de jos”, cea de-a treia de pe albumul Golden Gang “10 din 10”, semnat de Alex Velea, Lino Golden, Mario Fresh si Rashid. O confesiune muzicala, piesa vorbeste despre inceputuri, greutati, dar si lupta continua sustinuta de increderea in drumul ales. “Primii ani au fost cei mai grei, dar si cei mai frumosi”, isi aminteste Alex despre inceputurile care l-au inspirat pentru piesa “Am plecat de jos”. “Ai mei m-au ajutat si sustinut dintotdeauna si le multumesc mereu pentru asta. Era greu pentru ca nu stiam cum sa pun tot sufletul meu in „3 minute muzicale”. Dar am invatat si asa am reusit sa ma exprim cel mai bine. Prin muzica si dans”.

Golden Gang – „Am plecat de jos” (Alex Velea x Lino Golden x Mario Fresh x Rashid)

Si, ca orice inceput, debutul in lumea muzicala nu a fost deloc usor pentru Alex: „Cant de la 9-10 ani si mi-am dorit inca de mic sa fac ceea ce fac acum. Nu a fost un drum simplu deloc, dar toate obstacolele m-au intarit. Fiind tanar, am incercat marea cu degetul, in sensul ca eram convins ca daca am talent, sigur ma observa cineva! Nu m-a observat nimeni. Am facut primul demo la 16 ani si am venit in Bucuresti sa-l prezint caselor de discuri. Probabil nu a ascultat nimeni nimic, n-a urmat niciun telefon. In 2003 am castigat «Star Factory» si tot atunci l-am cunoscut si pe unul din prietenii mei de suflet, Smiley, cel care m-a introdus in lumea asta. In urmatorii 3-4 ani mi-am format identitatea muzicala si am inceput sa compun atat pentru mine, cat si pentru diversi colegi. Au urmat multe piese misto care i-au atins pe oameni, marcand o generatie. Ati dansat macar o data pe una din piesele mele”, spune Alex Velea bucuros, privind in urma.

Ce a invatat artistul din toti acesti ani? „Ca educatia de acasa nu se potriveste cu jungla asta. Dar chiar si asa mi-am pastrat coloana intacta, chiar daca sunt flexibil. De fapt, am invatat sa ma incred mai mult in mine, in instinctele si in deciziile mele”.

Golden Gang, un concept de succes, este la rândul lui parte din experienÈ›a muzicală È™i dorinÈ›a lui Alex de a-i ghida în această lume pe Lino Golden, Mario Fresh È™i Rashid. “Fiecare are caracterul său… Eu am încercat să-i influenÈ›ez pozitiv, să-i ajut să se autodepășească, să se descopere. Să fie recunoscători pentru acest Dar de la Dumnezeu, să-l fructifice È™i să-i zăpăceasca pe adolescenÈ›i”.

Ce spune Lino Golden, la rândul lui? Tânărul artist este recunoscător pentru toate proiectele din ultimii ani È™i simte că acesta e numai începutul. “Ultimul an a fost plin de realizări È™i de experienÈ›e uimitoare atât pe plan muzical, cât È™i personal. Îmi doresc să evoluez în fiecare zi, în muzică, vlog, concerte. Sunt o persoană ambiÈ›ioasă de fel È™i îmi place să am multă treabă”.

Cel mai recent proiect Golden Gang este albumul ce conÈ›ine 10 piese cool È™i fresh È™i urmează a fi lansat pe data de 10 februarie. Primele două piese de pe album au fost lansate deja È™i se numesc “10 din 10” È™i “Fvck Banii”.

coral