Alexandru Miron este un barbat de 54 de ani din Iasi, care are o poveste de viata emotionanta. Pana acum cativa ani, el avea o familie frumoasa si era implinit si pe plan profesional, insa intr-o zi, linistea lui s-a spulberat. El a observat ca sotia lui venea foarte des cu o fata in casa, iar cand a aflat ce se intampla in dormitorul lor, barbatul a suferit un soc.

Alexandru Miron, o poveste de viata emotionanta

Contactat de jurnalisti, Alexandru Miron a acceptat sa vorbeasca despre episoadele petrecute in timpul mariajului, care i-a schimbat viata complet. Originar din Galati, el a urmat cursurile Facultatii de Mecanica din Iasi, unde s-a stabilit ulterior. De altfel, in orasul marilor iubiri, barbatul s-a indragostit iremediabil si a dus-o in fata altarului pe femeia care i-a cucerit inima. In timpul casatoriei, sotia i-a daruit un baiat, iar ei au continuat multi ani sa aiba o relatie perfecta, bazata pe iubire, intelegere si respect. Toate acestea s-au spulberat in ziua in care partenera lui, care era mai mica decat el cu opt ani, s-a indragostit de… o alta femeie! Initial, cele doua si-au trait relatia interzisa de dragoste in mare secret… chiar in apartamentul detinut si de Alexandru Miron.

Desi a simtit ca sotia il evita si nu mai sunt atat de apropiati, barbatul nu s-a gandit o clipa ca ceva atat de rau se petrece. Si nu si-a dat seama de aventura femeii nici cand aceasta i-a cerut divortul.

“Am vazut ca tot vine cu femeia aia acasa, dar am zis ca e tanara, are si ea nevoie de socializare, sa petreaca timp cu fetele, sa discute. Mi se parea exagerat ca ajunsese femeia aia sa se mute la noi, dar iarasi nu am zis nimic, pentru ca de fiecare data constientizam ca diferenta de ani dintre noi este una mare, iar nevoile pe care eu le am sunt diferite de ale ei. Daca eu abia asteptam sa ajung acasa dupa o zi lunga de munca, ea abia astepta sa ajunga ca sa stea pe terasa cu prietena ei. Incepusem sa ne indepartam foarte tare unul de celalalt, dar am zis ca este doar o faza care va trece. Intr-o zi, cand am ajuns acasa, m-a chemat sa vorbim, iar prietena ei era in sufragerie. Mi-a spus atunci, pentru prima data in sase ani de casnicie, ca nu mai este atrasa de mine si ca vrea sa divortam. Nu am luat-o in serios, pentru ca motivul mi se parea aberant. Era normal ca dupa un timp sa nu mai fie aceeasi atractie, dar ma gandeam ca este constienta de acest aspect”, a declarat Alexandru Miron.

El a aflat adevarul chiar de la mama copilului sau, care i-a marturisit ceea ce a trait, de fapt, alaturi de femeia de care s-a indragostit.

“Stiam ca ceva nu este in regula si o simteam ca ma minte, nu exista sa divortezi ca nu mai esti atras. Ma gandeam ca este vorba de un alt barbat, dar m-a asigurat ca nu este asa. Dupa zile de insistente, mi-a recunoscut ca ea si prietena ei s-au indragostit si ca nu pot trai una fara cealalta. Mi-a zis ca nu a avut niciodata alta inclinatie sexuala, dar ca a luat-o si pe ea prin surprindere acest sentiment, care creste de la o zi la alta, pentru o alta femeie. Nu am putut sa-mi revin din soc, va spun sincer. Si acum ma trec fiorii cand imi amintesc de cele intamplate. Este atat de frustrant ce poate trai un barbat in momentul in care femeia lui ii spune ca il paraseste… Si macar de ar fi fost vorba de un barbat, dar o femeie?! Mi-am pus sute de intrebari, de ce eu, de ce de o femeie, ce facem cu copilul, cum sa o iert, ce reactie sa am? Dar tot ce am facut a fost sa accept, sa dau din cap si sa traiesc cu un mare semn de intrebare din acel moment. M-a distrus”, a mai dezvaluit barbatul, relateaza bzi.ro.

Alexandru Miron are o stransa legatura cu fiul sau, chiar daca s-a mutat impreuna cu mama sa si iubita ei la Bucuresti. Adolescentul are 16 ani, iar tatal lui se pregateste sa termine facultatea de Medicina, chiar daca nu crede ca va ajunge vreodata sa profeseze. In prezent, el este fericit, desi nu mai poate avea niciodata incredere in femei.

“Mi-am refacut viata, dar nu alaturi de o alta femeie, nicio pereche de ochi albastri nu ma mai impresioneaza acum. Sunt fericit ca ma dezvolt la varsta asta si nu ma voi opri prea curand. Am suferit, dar m-am ridicat si am continuat. Viata nu se opreste nici la un divort si nici la o veste soc. Daca totul ar fi limpede, unde ar mai fi frumusetea vietii? La anul termin facultatea si mi-am mai bifat inca un lucru pe lista mea de dorinte”, a mai povestit Alexandru Miron.

coral