Alina Puscas se pregateste sa devina pentru a treia oara mamica, atat ea, cat si sotul ei, asteapta cu nerabdarea venirea pe lume a bebelusului. Vedeta petrece destul de mult timp pe retelele de socializare, acolo unde a facut si un anunt important despre o decizie pe care a luat-o.

Prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva“ si-a anuntat fanii ca nu mai petrece deloc timp pe Facebook, a renuntat la el in favoarea Instagramului, care oricum ii ocupa destula vreme.

„Buna dimineata! Sa aveti o saptamana asa cum e acum afara, cu mult soare. Voiam sa o felicit pe Ruxi, prietena mea, care este la cateva luni de zile de „NO FACEBOOK”. Nu ma intelegeti gresit. Nu sustin vreo campanie ANTI FACEBOOK, dar stiu ce inseamna sa fii absolut dependent de Facebook. Am avut si eu niste ani in care am facut asta si a fost foarte greu.

Am renuntat si eu de ceva timp la Facebook, dar am renuntat. La modul ca nu mai stau pe Facebook, nu raspund la mesaje private, nu caut informatii pe Facebook. Doar postez automat, de pe Instagram se duce direct pe Facebook. Atat. Tot ceea ce postez. Cred ca am vreo trei sau patru ani de cand nu mai stau pe Facebook deloc si ma simt, sincer, mult mai bine. Parca suntem la Facebook-istii anonimi. In concluzie, imi ajunge un singur viciu si anume Instagram. Nu pot face fata la mai mult de atat pentru ca am timpul mai mult decat limitat. Recunosc ca si Instagram-ul imi ocupa destul de mult timp, asa ca… sincer, imi ajunge!”, a spus Alina Puscas pe contul de socializare.

A treia sarcina i-a creat neplaceri

Daca primele sarcini au fost mai usoare pentru Alina Puscas, aceasta i-a creat neplaceri. In prezent, ea se afla in cea de-a 15-a saptamana de sarcina.

“E o sarcina care nu seamana absolut deloc cu celelalte doua. Din a doua luna mi-a fost exagerat de rau si nu stiam ce se intampla cu mine, pentru ca pana in cea de-a opta saptamana de sarcina nu mi-a iesit niciun test pozitiv lucru care, la acel moment, ma ducea cu gandul la vreo problema medicala grava caci, cum spuneam, nu aveam niciun motiv sa cred ca sunt insarcinata. Asadar, mi-a fost foarte rau si chiar si in prezent imi este zilnic rau, dar parca de la o saptamana la alta tot mai putin. Starile de somnolenta sunt la ordinea zilei, o foame de lup de necontrolata, dureri musculare abdominale. Partea buna este ca toate testele au iesit perfecte, asa ca nu am motive de ingrijorare de vreun fel”, a mai povestit prezentatoarea TV.

coral