A doua editie a reality-show-ului "Asia Express" inca n-a intrat pe post, la Antena 1, dar castigatorii "au rasuflat"! Conform unor surse apropiate echipelor de vedete care au participat la aventura din India si Sri Lanka, in marea finala au ajuns Ruby si iubitul ei, Adi, dar si coregrafii Bogdan Boanta si Cocuta. Iar premiul de 30.000 de euro ar fi fost adjudecat de coregrafi.

Chiar daca printre favoriti se numarau Jojo si Paul Ipate, care, pe langa faptul ca sunt unul dintre cel mai bine sudate cupluri de la noi, aveau atuul ca stiu sa se descurce in situatii neprevazute, tinand cont ca au experienta vacantelor in conditii mai putin favorabile – cu cortul in munti sau cu rulota la malul marii -, la probe s-au descurcat mai bine Bogdan Boanta si Cocuta, Andra Gheorghe pe numele din buletin, care au ajuns primii la linia de sosire. Cei doi au devenit cunoscuti datorita show-ului „Dansez pentru tine”, de la PRO TV, unde Cocuta era coregraf, iar Bogdan a fost intai concurent, apoi coregraf si dansator. Conform surselor Libertatea, lupta cea mare din finala s-a dat intre cuplul de coregrafi si perechea formata din cantareata Ruby si iubitul ei, dansatorul Adrian (care a participat si la „Ninja Warrior Romania”).

Se asteptau la distractie, s-au intors epuizati

 Chiar daca au plecat pe drumul dragonului in Sri Lanka si India cu gandul ca se vor distra la fel de mult cum o fac atunci cand se intalnesc, Cocuta si Bogdan s-au intors epuizati.

„Suntem tristi tare, noi am crezut ca o sa ne distram, o sa radem, dar suntem epuizati, fara haz, loviti. Cine crede ca show-ul asta este facut doar pentru a da bine la TV se insala amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuta, completata de colegul si prietenul ei. „Totul e greu, dar sa ne gasim cazare si mancare e superdificil. Cum sa te duci la un om acasa si sa ii zici sa te lase sa dormi cu el in casa? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boanta cand inca se afla in Sri Lanka.

coral