Gheorghe Dinca prezinta urme vizibile de violenta pe trup. Barbatul care a recunoscut ca a ucis cu bestialitate doua adolescente a fost maltratat in timpul interogatoriului?

In cursul zilei de marti, Bogdan Alexandru, aparatorul criminalului din Caracal, a facut declaratii uluitoare. Avocatul a sustinut ca Gheorghe Dinca ar fi fost agresat de oamenii legii in cursul zilei de vineri. ”Hannibal Lecter” din Caracal s-ar fi plans in fata avocatului sau ca politistii i-au rupt coastele.

Din declaratiile pe care le-a facut, la momentul descinderii din data de 26 dimineata, la ora 06:00, dansul a fost imobilizat, trantit si i s-au aplicat lovituri cu bocancii de catre organele de politie in zona pieptului. Fapt pentru care dansul spune ca are fracturi costale si de stern. Aceste lucruri se vor confirma, dansul va fi dus la investigatii medicale si se va stabili. Zilele acestea vom afla daca dansul are intr-adevar fracturi. (…). Va pot spune ca a avut dureri, pentru ca in timp ce era audiat, pe tot parcursul, avea momente in care efectiv izbucnea in durere, tresarea de durere si isi punea mana in zona pieptului (…)”, a declarat avocatul criminalului, Alexandru Bogdan.

Urme vizibile de violenta!

Au aparut imagini care sustin acuzatiile avocatului lui Gheorghe Dinca, monstrul cu chip de om care a marturisit ca a ucis cu bestialitate doua adolescente.

In imaginile cu pricina au fost reperate mai multe urme de violenta pe trupul criminalului din Caracal. In cel putin trei locuri, Gheorghe Dinca prezinta semne de agresiune.  O echimoza la nivelul scalpului (1), o contuzie la nivelul ochilor (2) si o leziune la nivelul pieptului(3). Sa fi fost ”Hannibal Lecter” din Caracal maltratat serios in timpul interogatoriului?

Arestat preventiv pentru 30 de zile!

Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, prin decizia magistratilor Tribunalului Dolj. Barbatul de 66 de ani a recunoscut cele doua crime dupa ce, duminica dimineata, legistii au confirmat suspiciunea anchetatorilor, dupa primele rezultate ADN: oasele gasite in curtea lui sunt de om. Gheorghe Dinca a recunoscut in fata procurorilor ca a ucis-o pe Luiza in ziua in care a rapit-o, in luna aprilie, potrivit unor noi date din ancheta. De asemenea, probele arata ca a ucis-o si incinerat-o pe Alexandra chiar in curtea casei sale. Barbatul a recunoscut, la audieri, ca a omorat-o pe fata imediat ce si-a dat seama ca aceasta sunase dupa ajutor.

Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data disparuta miercurea trecuta, in 24 iulie, iar joi fata a sunat de trei ori la Serviciul de Urgenta 112, anuntand ca a fost sechestrata si violata. Politistii au avut nevoie de 19 ore pentru a intra in imobilul principalului suspect.

In luna aprilie a acestui an, Luiza Mihaela Melencu, din judetul Dolj, a disparut in conditii similare: a luat o masina la ocazie. Dupa ce a aparut cazul Alexandrei, au inceput banuielile ca ea a fost o alta victima a lui Gheorghe Dinca.

“A iesit gol pe strada si s-a luat de cateva femei”

Sub protectia anonimatului, un membru al familiei lui Gheorghe Dinca, barbatul de 66 de ani care a ucis cu bestialitate doua adolescente, a facut marturisiri socante. Potrivit spuselor acestuia, criminalul din Caracal ar fi fost internat la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina dupa ce si-ar fi terorizat vecinii. Gheorghe Dinca ar fi “defilat” dezbracat prin cartierul din Caracal unde locuieste si s-ar fi legat de femeile care i-au iesit in cale.

”In una dintre ultimele dati cand a ajuns la psihiatrie s-a intamplat dupa ce s-a imbatat si a terorizat cartierul. Gigi s-a imbatat si a ramas in pielea goala! A iesit gol pe strada si s-a luat de cateva femei ce i-au iesit in cale. E obsedat sexual si tot timpul cand consuma mai mult facea propuneri indecente femeilor pe care le intalnea”, ne-a declarat o persoana din familia criminalului din Caracal. coral