Un mesaj tulburator a fost postat, zilele trecute, pe o retea de socializare. O femeia care s-a recomandat ”o avocata din Italia” i-a transmis lui Gheorghe Dinca sa le dea procurorilor intreaga retea din care face parte, altfel familia lui va avea de suferit.

Textul este scris intr-o romana stricata, amestecata cu cuvinte in italiana si cel mai probabil este o farsa. Una care a ajuns prea departe.

Femeia sustine ca ”oamenii ei” le-au gasit-o pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu. Ea spune ca are legaturi cu mafia italiana si ca are multa putere in Italia.  

De la scenarii mafioti la live de Facebook

”Fata asta, aseara a fost gasita de oamenii mei din Italia, la p… Vreau sa va spun ca dau de gol reteaua din Romania. Stie foarte bine familia Dinca ca fata e la mine – Luiza Melencu si Alexandra Macesanu (?!). Sunt o avocata care am zis ca ma tin de cuvant si am intrat in razboiul asta si voi face eu lumina fata de oamenii care fac parola (vorba, trad. italiana n.r.) la televizor sau fac pe bani a doua fete (?!).

Ce tot dracu’ vorbiti la televizor in fiecare zi si va dati ca femeile vedete, voi nu stiti foarte bine cu cine aveti de a face. Procurorii din Romania sunt cu frica in c… ca eu am zis ca le dovedesc dovezi clare (sic) ca familia lui Dinca este complice. Aseara am vorbit cu familia lui Dinca si am spus clar daca nu o sa faca ce vreau eu (urmeaza un fragment in care persoana respectiva ameninta explicit cu moartea familia Dinca si pe care nu-l vom reda n.r.)

(…) daca o sa faca ce zic eu, domnul Dinca, familia lui o sa fie bine si nu o sa pateasca nici un rau.

Asa a tras alti complici dupa el, o sa faca ce zic eu, stie bine Dinca ca eu am putere mare in Italia, in Bari sau Roma sau prin alte parti din Italia, eu conduc mafia pe retele, sunt sefa lor si voi face lumina in cazul asta ca sa spun ceva lui familia Dinca, stiu foarte bine ca sunt si ei”.

Ulterior, omul ascuns in spatele contului a anuntat ca daca va primi 2000 de cereri in prietenie va face un live cu fetele disparute. Dupa acest lucru, contul respectiv a fost eliminat.

coral