News Flash:

Amenzi in urma unei razii in Piata Marasti. Intreaga zona a fost luata la puricat

3 Noiembrie 2016
1922 Vizualizari | 0 Comentarii
Amenzi Piata Marasti

Politisti locali din cadrul serviciilor Inspectie comerciala, Control urbanism si disciplina in constructii, Control protectia mediului, Ordine si siguranta publica si Control Trafic Rutier, in colaborare cu  Sectia 2 Politie si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Avram Iancu" al judetului Cluj au desfasurat in cursul zilei de ieri o ampla actiune de verificari in Piata Marasti si pe domeniul public din imediata vecinatate.          

Per total, acestia au edscoperit urmatoarele neregului si au aplicat urmatorele sanctiuni:           

Din punct de vedere comercial:

Au fost verificati  32 de agenti economici.

Pentru functionarea fara detinerea acordurilor de functionare eliberate de Primaria municipiului Cluj-Napoca au fost incheiate 15 procese-verbale de constatare a contraventiilor, in valoare de 6.000 lei, in conformitate cu prevederile O.G. nr. 99/2000 republicata. In toate cele 15 cazuri s-a dispus ca si masura complementara suspendarea activitatilor pana la data autorizarii.

Pe linie de control urbanism si disciplina in constructii:

Din punct de vedere al legalitatii lucrarilor de constructii si a amplasarii mijloacelor publicitare conform Legii nr. 50/1991 republicata si actualizata:

au fost verificate 11 societati comerciale, din care 3 societati au prezentat autorizatii de construire pentru mijloacele publicitare amplasate, iar in 8 situatii se vor intocmi procese-verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor, in baza Legii nr. 50/1991 republicata si actualizata, pentru lipsa autorizatiilor de construire.
amenzi 

Pe linie de ordine, siguranta publica si control trafic rutier:

Pentru stationari si opriri neregulamentare au fost incheiate 12 procese-verbale de constatare a contraventiilor, in valoare de 1.200 lei, conform prevederilor H.C.L. nr. 61/2014, 7 procese-verbale de constatare a contraventiilor, in valoare de 875 lei, aplicandu-se 13 puncte de penalizare conducatorilor auto, conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 republicata.

De asemenea, a fost incheiat un proces-verbal de constatare a contraventiei, in valoare de 50 lei, pentru cersetorie, conform prevederilor H.C.L. nr. 422/1999.

Astfel de verificari vor continua si in perioada urmatoare.

 

 


Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

aciune_piata_marasti_1
amanzi piata marasti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.050258 (s)