Fiecare eveniment monden lasa in urma si unele semne de intrebare referitoare la un cuplu sau altul din showbizul autohton. Iar Anamaria Prodan si Reghe nu fac exceptie de la aceasta regula… nescrisa.

Totul este incitant, din acest punct de vedere, daca tinem cont de faptul ca Anamaria si Reghe nu au mai aparut impreuna, de multa vreme, in Romania, sotul fiind ”prins” cu meseria de antrenor pe alte meleaguri. Fireste ca exista zvonuri care transmit ca relatia dintre Anamaria Prodan si sotul sau nu mai este una perfecta, dar impresara a tinut sa puna punctul pe ”i”. Mai mult, concluzia ei a fost transanta.

Ce dieta tine Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este intr-o forma fizica foarte buna si arata atat de bine dupa ce a tinut o dieta bazate doar pe lichide, care a facut-o sa piarda 15 kilograme.

„Eu daca imi doresc ceva nu-mi sta nimic in cale! Este o dieta prin care toti sportivii mari ai lumii slabesc. Nu am mai mancat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru ca organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curatat tenul, am slabit frumos. Am baut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, in ultima perioada nici nu mai puteam sa-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Si apa, foarte multa apa. Aveam non-stop sucul in mana. Daca ma opream undeva, il puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

coral