Dupa masa imbelsugata cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, Anastasia Lazariuc a facut insa modificari in regimul alimentar, unul ceva mai sarac in calorii.

Pentru mai multe vedete de pe plaiurile mioritice, venite din zona Basarabiei, data de 7 ianuarie a fost un nou motiv de sarbatoare. Acestea nu au renuntat la obiceiurile din copilarie. Si au petrecut din nou Craciunul, de data aceasta pe rit vechi.

Chiar si atunci cand are un program incarcat, cu deplasari peste hotare, Anastasia Lazariuc isi face timp si pentru copiii si nepotii sai. Cu atat mai mult cu ocazia sarbatorilor. Acesteia ii place sa fie inconjurata, in astfel de ocazii, de tosi cei dragi ei.

Artista a petrecut Craciunul pe rit vechi ceva insa mai diferit in comparatie cu Sarbatorile de Iarna din Romania. Aceasta a intrat din nou in bucatarie. Dar nu pentru a prepara cozonaci sau sarmale, ci pentru pregatirea unei mese cu mai putine calorii. Mai precis, una bogata in salate.

Fara cadouri pentru nepoti

Chiar daca artista nu are probleme cu greutatea, in fiecare an, ea simte nevoia ca dupa mesele imbelsugate sa consume alimente cat mai sanatoase. In ceea ce priveste cadourile pentru nepoti, in familia artistei, Mosul vine o singura data. Si atunci in seara zilei de 24 decembrie.

coral