Anca Serea a devenit mamica pentru a sasea oara, in urma cu putin timp. Vedeta a stat in travaliu aproximativ trei ore.

Asteptarea a luat sfarsit! Anca Serea a anuntat, astazi, pe contul ei de socializare ca se indrepta spre maternitate pentru a o aduce pe lume pe fetita ei, la clinica Sanador din Capitala. Iar in urma cu putin timp, dupa aproximativ trei ore de travaliu, vedeta a devenit mamica pentru a sasea oara.

Mamica si sotul ei sunt in culmea fericirii, iar fratiorii micutei nou-nascute abia asteapta sa-si cunoasca surioara. Sarcina a decurs bine, iar Anca Serea nu a avut motive de ingrijorare.

”Am luat patru kilograme, ma simt excelent. Nu am pofte, nu am greturi, nimic, e un bebe tare cuminte. Voi naste tot natural, ca pe toti ceilalti copii ai mei. Doar nu o sa ma apuc acum, la al saselea, sa fac cezariana! Am fost si i-am cumparat un carucior, hainutele urmeaza. Copiii nostri de-abia isi asteapta surioara. De altfel, Sarah a fost cea care a ales numele micutei, sunt foarte entuziasmati. Pe noi sarcina nu ne-a luat prin surprindere, o asteptam. Nu am spus niciodata ca nu mai vreau copii, poate sa mai vina si al saptelea”, declara Anca Serea in urma cu ceva timp pentru click.ro.

Anca Serea nu s-a suparat pe criticii ei

In varsta de 38 de ani, Anca Serea a subliniat ca, desi a fost jignita de unii dintre internauti, ea nu s-a suparat pentru ca si-a invatat lectiile din trecut.

“Nu e nimic mai frumos decat sa ai copii, dorinta de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii in online, dar nu m-au suparat, ar fi culmea la varsta si experienta mea. M-au numit:  «closca», «iepuroaica», «doamna Bamboi». Bunicii si parintii nostri considerau ca e normal sa procreezi. Eu niciodata nu m-am gandit la partea financiara, conectata de bani. Sunt convinsa ca va fi foarte greu”, a declarat vedeta in cadrul emisiunii “La Maruta”.

Pe timpul sarcinii, Anca Serea s-a confruntat si cu o anemie insa, cu ajutorul medicilor, a reusit sa se stabilizeze.

“Sunt foarte activa, desi sarcina asta nu a fost cea mai buna din punct de vedere al sanatatii. Am probleme cu o anemie severa, dar am reusit, impreuna cu medicii, sa o stabilizam… Nu e usor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanta de doua ori, am avut tensiunea mica, am anuntat tarziu si familia despre sarcina”, a mai povestit sotia lui Adi Sina.

coral