Anca Serea este deja mamica a cinci copii si intotdeauna a sustinut ca isi doreste o familie mare, iar acum visul sau pare ca prinde si mai bine contur.

Frumoasa vedeta a oferit un interviu pentru Antena Stars, iar in momentul live-ului nu am putut sa nu observam ca burtica de gravida incepe sa i se vada destul de bine. Burtica este cu atat mai proeminenta cu cat Anca Serea este foarte slaba, ea reusind de fiecare data sa impresioneze cu silueta sa trasa ca prin inel.

In plus, intrebata, frumoasa vedeta a precizat ca ia in calcul sa mai devina mama in viitor si isi mai doreste chiar doi copii.

"Imi doresc 2 copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o sa se intample, daca o sa se intample. Un copil este intotdeauna o binecuvantare si nu cred ca va schimba foarte mult ritmul si echilibrul familiei noastre. Bineinteles, ca un pic mai greu pentru familia noastra, dar si un pic mai frumos", a spus Anca Serea la Antena Stars.

Anca Serea a mai adus pe lume cinci copii, iar acum ne cam da de inteles ca se pregateste sa devina mama pentru a sasea oara.

coral