Andra si Catalin Maruta formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au doi copii frumosi si, cu siguranta, isi doresc inca unul. Este oare, din nou, insarcinata? Ne intrebam deoarece, recent, cei doi s-au sarutat, iar fetita lor i-a pus artistei mana pe burtica, ca si cum ea ar sti ceva.

Ramane de vazut daca Andra este gravida. Timpul ne va demostra! Cert este ca burtica ei este cam maricica.

Andra si Catalin Maruta, zece ani de casnicie

La prima lor intalnire, Andra nu-l vedea pe Catalin Maruta ca pe barbatul cu care sa-si petreaca toata viata. Scanteia insa a aparut in 2005, cand s-au revazut la o emisiune. Prezentatorul TV marturisea ca a fost uimit sa descopere cat de matura era Andra in ciuda faptului ca avea doar 19 ani.

”Mi-am dat seama ca are tot ce-mi doresc la o femeie. Imi aduc aminte cum a fost mutatul. Cand eu stateam in garsoniera mea, Andra statea cu parintii in Bucuresti si tot planuiam sa locuim impreuna. Cand m-am intors de la munca, Andra era acasa si foarte hotarata. Cu un geamantan, o veioza si un tablou”, povestea, in urma cu ceva timp, Catalin Maruta.

Cei doi mai au impreuna doi copii

Andra si Catalin Maruta au doi copii frumosi impreuna, o fetita si un baiat pe nume Eva, respectiv David. Cei doi nu ar spune nu venirii pe lume a unui al treilea copil, insa deocamdata cei doi isi vad de proiectele de succes si muncesc pentru a le asigura celor doi copii pe care ii au deja buna crestere pe care o merita.

Andra si Maruta si-au unit destinele in urma cu 11 ani, pe 23 august 2008 si formeaza unul din cele mai bine sudate perechi din lumea mondena romaneasca. David a fost adus pe lume de cantareata in anul 2011, iar Eva Maria Ioana a venit pe lume in anul 2015, adica acum 4 ani, pe 23 iulie.

coral