Andra Maruta este OUT din juriul emisiunii “Vocea Romaniei”, spre tristetea fanilor ei. Talentata cantareata a fost inlocuita cu o vedeta de la Antena 1, mai exact Horia Brenciu. Vedeta a facut primele declaratii despre parasirea scaunului rosu de la Voce si a marturisit ca a venit momentul sa incheie acest capitol.

„Dupa un an in care am incercat sa fac parte si din juriul de la “Romanii au talent”, si din grupul de antrenori de la “Vocea Romaniei”, sa am si doua turnee simultan (Traditional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| si Live & Crunchy), plus videoclipuri si colaborari muzicale, am ajuns intr-un punct in care mi-am dat seama ca trebuie sa spun stop.

“Vocea Romaniei” este una dintre emisiunile preferate, o urmaresc inca de la primul sezon, dar a trebuit sa renunt la fotoliul meu rosu, stiind ca este cea mai buna decizie acum!

De “Romanii au talent” sunt mult mai atasata dupa 9 sezoane incheiate. Asa ca o sa raman in continuare telespectatoare fidela “Vocii Romaniei” si le urez succes prietenilor si colegilor mei care sunt acolo”, a declarat Andra pentru VIVA!.

Amintim ca Andra si-a anuntat plecarea de la “Vocea Romaniei” inca din luna martie. Invitata la DIGI FM, in cadrul emisiunii “Oameni de colectie”, indragita cantareata a marturisit ca tot ce se intampla la filmari o lasa rece si ca nu se regaseste. Practic, sotia lui Catalin Maruta a lasat de atunci sa se inteleaga faptul ca va parasi celebrul show.

Horia Brenciu, primele declaratii despre revenirea la “Vocea Romaniei”

“Revenirea la Vocea Romaniei este neasteptata, binevenita si, recunosc, emotionanta. In acest sezon voi fi calm, linistit, nu ma voi misca de pe scaun, nu ma voi certa cu nimeni si sub nicio forma nu voi canta din cand in cand cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi cauta o voce noua, plina de viata, o voce care sa-mi aduca cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

In trecut, doi concurenti din echipa lui Horia Brenciu, Julie Mayaya si Mihai Chitu, au castigat trofeul “Vocea Romaniei”, iar acum cantaretul revine in emisiune, pregatit de lupta pentru cei mai buni concurenti si cu speranta castigarii celui de-al treilea titlu.

Simpaticul artist a fost in juriul “X-Factor” de la Antena 1 in ultimii ani, insa, trustul Intact nu va mai produce emisiunea in aceasta toamna. Va reamintim ca Horia Brenciu a parasit show-ul muzical de pe Pro TV in 2014. Atunci, locul sau a fost luat de Tudor Chirila. Cantaretul a dat doua “voci” castigatoare: Julie Mayaya (2012) si Mihai Chitu (2013).

coral